- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Za ili protiv BG rap-a!
Za ili protiv BG rap-a??????????????????????????????????Uzkazvaite mnenieto si sega!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
za est! az sam si rapence az slu6am takava muzika. ama ne nqkfi ot roda na mi6o 6amara i takia ...![]()
a i btw mila temata ne e za tuk
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mi ne sum protiv, neka pravqt 'musika" horata
vse mi e edno...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Предпо4итам USA[/i][/b]
CRAWLING IN MY SKIN
THESE WOUNDS
THEY WILL NOT HEAL!
FEAR IS HOW I FEEL
CONFUSING WHAT IS REAL!!!
Emi az sym za...nali vse pak bg trqa da se razvivaE edvali tva shte s stane s rap de ama kakto i da e...da praqt muzika horata pone da se zanimavat s neshto
![]()
Az sum protiv!Tekstovete na pesnite im niama nikakuv smisul,koeto pokazva,4e horata koito gi pi6at niamat ni6to otvutr i niakakvi prejiviavania!I iavno ne znaiat kak da su4etaiat dumite taka,4e da se polu4i ne6to smisleno!!!A za izpulnitelite da ne govorim!Nito moga da gi slu6am nito da gi gledam!samo se praviat na rapurite ot USA i imitirat tiahnite pesni!100 kila imitira 50 cent,a Mi6o gonaria Eminem!!!
![]()
Az sum protiv,za6toto tekstovete na pesnite im niamat nikakuv smisul i sa super prosta6ki,koeto pokazva,4e horata koito gi pi6at sa prazni otvutre i niamt nikakvi prejiviavania!Iavno i ne znaiat kak da su4etavat dumite,taka,4e da se polu4i ne6to smisleno i sviastno!A za izpulnitelite da ne govorim-tiah nito moga da gi slu6am nito da gi gledam!Vseki imitira niakoi koeto mnogo me drazni,a i melodiite gi praviat kato na izpulnitelite ot USA!100 kila imitira 50 cent,a i suzdade pesen kato negovata sas su6toto zaglavie,a Mi6o Lainata imitira Eminem!!!Za t'va 4e vuob6te da ne stava duma za tiah!!!![]()
хахахахха ха хахахаха а бе кво ви става хора??? сякаш че слънцето ви е напекло мозъците))))))))))))
Everything around you is HIP-HOP!!!
Мн0у ясно че съм 3а.То ако спираме всичко в което чужденците са по-добри от нас треа си съсипим половината държава.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
ZA! vse pak slu6am takava muzika..i si me kefi...A Ashton_Girl tva 4e si slu6ala BG rap4e i tam nqma smisal ne zna4i, 4e v celiq rap nqma... a i vav vseki stil ima tekstove v koito nqma mnogo smisal
За всичко българско и родно , макар и не толкова качествено![]()
ЗАнаистина има доста песни , които не са чак толкова смислени,но все пак и безсмислицата е част от човешкия живот,а мен даже си ме кефи!
![]()
SiGuREn suM cHE zA 70% oT HOrATa tUkA bG rAp = SHAMArA I sPENs (zA nqkOI i uStAtA) tAka cHE nqmA kFo dA GovORiM... katO sLUshaTE bG rAp tOgAVa dAvaITE MNEnIE zA bG rap-a oK ?![]()
hehe setish !Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ми... може да се каже.....
Кефят ме песните на устата ,но другите песни
и особенно по-старите са направо....![]()
а то устата страшен рап праи.......
Everything around you is HIP-HOP!!!
Еми има някой добри песни,макар че доста са крадени,ма ся кфо да се прави...Иначе Спенс най-кефи![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
аже може би и по-голям процент...Първоначално написано от Napu6en-Buhal
Ashton_Girl очеВАДно не си слушала истинске бг рап та говориш че в текстовете няма смисъл http://212.104.120.254:5000 качи си това в Уинамп (само с адд юрл става) и виж за какво става дума...препоръчвам го на всички бг рап фенове
tvyrdo NE
kak moje horata da nari4at tova muzika, i to rap!!!![]()
Хмм...ем БГрапа като цяло е имитация на US изпълнителите...поне повечето днешните изпълнители, и затва нещо не ме кефят, щот' нямат и половината от таланта им. Не съм изцяло против българския рап обаче, щот' съм слушал яки песнички, ам не са на мн. известни изпълнители. Ааа...а някой слушал ли е X-team, ейтеа момчета ме радват, ам не толко заради музиката, ам щото са некви весели такива...само че имат няколко убийствени песни, адски смислени и направо ми докосват душата.Само че съм против разни като Шамара, 100кила и тн..А,чух, впрочем, че Шамара щял да ходи в NYC, да ги учи как се прави рап, хах.... Може и погрешно да съм разбрал, ам има да му се смеят...
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
Az sam ZA Bg rapa s dvete race...est navsqkade ima i dobri i lo6i ne6ta...btw ustata vse o6te za rap li se vodi???ludi li ste we hora? toq prai vs a mangizite...kfi sa teq-duet s azis??????i tfa mi bilo rap!!! q se stegnete-bg rap-Nokayt,DRS,Smotan MC,Wosh MC,Sunrise project,X-team i t.n. tfa e rap a men...Spensniata i toi ama ve4e ne etolkova...no ne i USTATA![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
PROTIV estestveno,ne vsichko bylgarsko e tolkova hubavo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
подкреупямПървоначално написано от pLaMa4eTo
![]()