.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Bourgas

Кеш фиеста

Искам да попитам някой от форума регистриран ли е към програмата за печелене на пари -"Кеш Фиеста"?Ако има такъв би ли ми казал 1$ na колко точки е равен?А ако има хора ,които искат да се регистрират и да се пробват като мен да спечелят някой лев да последват следния линк:http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=Yordan88
    You must know: The love is on the top!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    bullshi7s
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    ooo tva sa gluposti!! i az sam go probvala! ne se zanimavai smisal nqma!!
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Оо това са пълни глупости туко тъй лесно пари не се печелят,всичко е лъж-вериж
    Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))

Супер фен
    Град
    sofia
    naistina sa gluposti

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    5/100% истина всичко друго е лъжа и измама!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Guest
    100% ne sa luposti az sam registrirana!!!imam v momenta 500 lv.. ot kesh fieesstataa

Фен
    Град
    София
    И са ти ги дали? Или просто си седят някъде

eeeeeeeh
    Guest

e

kato napraish nujnite to4ki za 1$ ti pra6tat e-mail v koito te pitat dali iskash da prodaljish s tegleneto ako natisnesh ok. prodaljavash dokato ti omrazne..ama trqq jusnesh postoqnno v neta bez da izlizash i da otvaerqsh stranici1!!a ako natisnesh ok prodaljavash i dokato re6i6 posle ti pra6tat e-mail v koito ti kazvat 4e sa ti pratili pismo po poshtata s parite otiash i si gi zimashtfa e cqlata filosofiq

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    I az sym za "Pylni gluposti". Nqma смисъл..стига сте писали за печалбите от нет-а

Just-in-Time
    Guest
    Specialno za CashFiesta ne sa gluposti li4no az sam vzimal 4ek za 55.50$ mislq 4e tolkvoa bqha ne znam to4no , a i moi poznati sa6to sa vzimali pari ot nego.Oba4e ve4e se otkzah za6toto rabotata stava mnogo bavno ako nqma6 referali , zna4i 1000 to4ki se ravnqvaha na 1$.

_BaD_SweeT_GirL_
    Guest

oli

1000-1$ ama to kak stava..az se regnah i mi izleze nekfa ikonka CashFiesta i posle kfo trqq napraq?izliza mi nekfo 4ove4e deto bega nagore nadolu i imam 1932 to4ki i ni6u ne e stanalo?kak polu4avash parite??

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Спрете се вече бе !!! Колко такива теми ще виждам

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    На мен не ми се вярва ... все ще измислят начин да не ти дадат парите - я програмата фалира, я адреса грешен
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен
    Не е желателно да се пускат реклами!!!
    Modareted by aBeP4eTo
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си