- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
на 19 - 10 моми4ета![]()
![]()
![]()
:P
![]()
Добре, моите представи ли са странни или просто тука чета някакви ужасни неща? ... Аз на 12 или 13 още бях влюбена в Кен и мразех Барби.. а пък някои хора вече са спали с няколко човека...Първоначално написано от the_beautiful_smile
![]()
![]()
![]()
И по темата...17-2![]()
![]()
На 13 все още с никой![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПаЗи Се ПиШа МнОгО щЕ ИмА мНоГо Да чЕтЕш
На 20 съм и съм спала с 15 момчета. Нито се гордея, нито ме е срам от това- просто това са фактите![]()
На 18-1 момче ...приятелят ми![]()
sega pravq 16 god. i sam spala s 2 mom4eta
Не съм грешна,просто живота ме срещтна с много грешници..
ti seriozno li ili se bazika6Първоначално написано от the_beautiful_smile
"sram i rezil" ..edva na 13 sii
![]()
Не съм грешна,просто живота ме срещтна с много грешници..
хаха момичета момчета какво при мене и от двете имамомичета 2 мом
чета 1
Абе, баба ми е на 90 години и е спала само с един мъж в целия си живот, а вие тука братче... "На 15 с повече от 10"Ами, това не мога да го схвана...
На 16- с един.
em na 15 s1m i s1m spala s 2 mom4eta ama napravih golqma gre6ka kato spah s tqh![]()
![]()
obi4am te prez m1ka i s1lzi.obi4am te dori da me boli.da grqh e trqbva da priznaq,no tvoqta lubov me pra6ta v raq
em na 15 s1m i s1m spala s 2 mom4eta ama napravih golqma gre6ka kato spah s tqh![]()
![]()
obi4am te prez m1ka i s1lzi.obi4am te dori da me boli.da grqh e trqbva da priznaq,no tvoqta lubov me pra6ta v raq
На 15 години съм и съм спала с 3 мом4ета..![]()
Believe in yourself.
Не съм с нито един. Но пък възнамерявам да е само с един.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Lol"малко " съм шокирана!Явно сега е на мода да си на 14-15 и да си спал/а с 5-6-ма.Е,аз съм на 17,а бройката ми е: 0
(направо ме е срам да си призная,от вас човек ще вземе да се сдобие с комплекси
)
![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
На 20 с 3-ма
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
какво толкова невероятно има не можах да разбера?такива са били времената..Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Cruel Intentions