- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
na 13 i s nito edin vse o6te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po4ti na 14-s 3 mom4eta i 1 momi4e![]()
Don't worry , be happy!
Мерси ,засега мисля да пропусна..Първоначално написано от bebeshok
![]()
YxaПървоначално написано от XladyX
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
на 20г.съм вече станаха 7броя
на 18 съм на 15 тръгнах с приятеля ми и все още съм с него само с нео съм спала нямам нужда от това да съм с другищом го смятам за точния човек не виждам смисул да търся каквото и да е в другите мъже а относно момичетата спали с много момчета искам да ги попитам не им ли липсва близостта с някой и всички чувства и така нататък
na 15 s macki i trite po-golemi ot men smqtam 4e ne e zle![]()
![]()
![]()
TITS or G T F O !!
Да е, а аз съм на 10 и съм спала със 10-ма.. всяка година по един ... много оригинално да си вдигате самочувствието със измислени бройки, които само ви правят долни (в повечето случаи) в очите на хората ...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
бия те, аз съм спала с 11. една година ми се отвори парашута и бая намазах с едни от съседната групаПървоначално написано от it_ends_tonight_
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
да не е бил алесд от 3та А?Първоначално написано от Mr.Nightmare
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
същия и с брат му Панчо. Страшни любовници са тез дваматаПървоначално написано от ProstoPesho
![]()
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
0-0
16 - 1![]()
17 г. - 1 момче
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
малееее като гледам отговорите тука напрао ми призлява!как може ве!на 14 и ве4е са по4налабахти! аз също съм на 14 и се ГОРДЕЯ с факта 4е съм девствена и не смятам скоро да правя нещо! а пък вие като искате да си проваляте живота ваша воля!айде за 16 и 17 годишните факта 4е са спали с пове4е от 2 моми4ета или мом4ета е нормален
ама за 4етиринайсет годишните е напрао
........аве останах без думи ......няма какво друго да допълня !
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
14год.-с 3-ма!![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Ей ти си ми на 1-2 километраПървоначално написано от shokoladchety
може да станат 4ма :Р
аз съм на 17 и с 7
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
жалкоПървоначално написано от Misha91
В суxа пyтка, KУP не влиза!
защо пък да си 'проваляш' живота не мога да разбера, всеки рано или късно го прави и няма значение в каква възраст си, в секса няма нищо лошо, няма се истъркате я.. аз не виждам значение, в каква възраст ще си като ти е за първи път .. така ли и иначе рано или късно ще го направиш и това няма нищо общо с 'провалянето' на живота.Първоначално написано от anjeliz
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Първоначално написано от flirty_girl
На 20 - с 9![]()
На 14 но с още никой