- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
На 17 съм.За сега само с 3 момичета съм имал полови снушения![]()
Успехи на всички в бъдещите начинания!!!![]()
Има ли смисъл, като няма значение...
Тази година правя 20 и съм спала с един като не го виждам в близкото бъдеще да има вториТе са го казали хората - "който подбира...."
![]()
епа я съм на 14-0![]()
![]()
![]()
"I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!
15-1![]()
16-0![]()
![]()
:P
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
ubuntu Няма нужда да се хабиш с такъв СКРОКОЗЪБЕЛ дори и за 5 мин искаш да не ти става вовеки ли . Ако тва е тя на снимката незнам колко пари е дала на ония за да спят с нея.Първоначално написано от Alexandra93
hmmmmmm o4udva me 4e momi4etata tyk sa spali s tolkova malko mom4eta sega e moderno da po4ne6 na 12 i da spi6 s vseki sre6nat pove4eto momi4eta koito poznavam sa spali s minimum 15 i tova za tqh e normalno nqkoi momi4eta na po 15-16 dori predpo4itat majete na po 30 6toto sa po opitni. lo6oto e 4e ne se pazqt i hva6tat kakvi li ne veneri4eski bolesti a ne dai si boje ne6ty po stra6no. az sam na 16 i sam spala samo s edno mom4e![]()
JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE
На 16 с 2момчета
Да бе голем гей съм виж ти как позна, даже ми накъдри един косъм под мишницата. И да грозна е ти да не си и любовница та я зщитаваш дребчо.Първоначално написано от Milena_Pld
11-181678167 жени , а е мислите ли че някои ви вярва ахахах .. а е много сте спали е ,вие събуждате ли се някога .. имам предвид "събуждане" в реалния живот дето си барате ушите пред компа и лъжете във форума![]()
Почти 18 - достатъчно за да спра да ги брояПървоначално написано от kukli4ka_17
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Alexandra93 е мн лоша![]()
девствени курвички ftw![]()
на 21г съм и със доста хора съм спал...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
няколко
Ми виж си широкото чело и големия нос, и пак си задаи въпроса ама този път сама !Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Ми виж си широкото чело и големия нос , и пак си задаи въпроса ама този път сама !Първоначално написано от Alexandra93
14/0 и не виждам.. абсолютно нищо странно.. :# а не като тая http://vbox7.com/play:59d2190e![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее