- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
Кисилеи ми на ориз нещо ,незнамПървоначално написано от Alexandra93
![]()
като направя сравнение със другите момичета които са писали в темата бих те черпил нещоПървоначално написано от krem4et0
А е пич, ти с твоите хиляда и кусур мнения сигурно жена на живо не си виждал ! Не броим маика,сестра или роднина хихихих там в Русия не е хубава постата викаш .Първоначално написано от ubuntu
![]()
16 - 2![]()
**
14/0![]()
аз съм на 13 и не съм спала с никойй .. според мен на тая възраст не е много за хвалбата че си спал с някойй ..
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Добре де на юбилеиния ти двехиляден пост, ще получиш гумена кукла спокоино !Или пък една кукла-манекен от витрините,ама това на юбилея .. не се точи сега !!!!!Първоначално написано от ubuntu
Житеиските поговорки си ги говори на селските вечеринки в Казанлък ,там селтаците с отворена уста те слушат викаш .Първоначално написано от SkendY_F
![]()
Не ми казвай какво и каде да говоря!Не си порастнал достатъчно да говориш с мен!А то се вижда кой е "селтак",ако изобщо има такава дума в речника!И,да,слушат ме,'щото за разлика от теб аз говоря смислени неща,не само глупости,изсмукани от пръстите!Мога само да ти кажа да се образоваш малко!![]()
Аз се образовам от такива като тебе ,ти си моят Кирил и Методи в едно ..Първоначално написано от SkendY_F
Въпрос за 5 линии .. Как се пише думата к*де
А - с А
Б- с Ж
В- бащата краи огъня я казва с "А",нормално е и децата да копират .![]()
Лазаре Стании ,ти наистина ли ще станеш от компютъра????Първоначално написано от ubuntu
Мале от кога почнах да върша чудеса ,родителите ти ще ме благословят ако разберат че съм накарал синът им да види реален свят ! Вънка има цветя,слънце, хора които говорят с думи ,а не с букви и ник-неимове ... НО на тази тема ще говорим на деветхилядния ти пост !!!!
О спасительо мой добре че си ти иначе щях да си умра на стола ...Първоначално написано от deFakto
А след като говориш за моя 9 000 пост явно мислиш да забравиш какво е слънце и горепосочните екстри ... кво стана наказахате да не излизаш понеже каза лоша думичка ... ооо съжалявам миличко когато порастнеш голям няма да те наказват.... сега можеш да се утешиш с някоя друга чикия не умирай от мъка моля те .....
Лазаре ,заради теб съм готов на всичко .. Нека твоите виртуални творби се превърнат в мои идеали ,нека твоите милиарди часове ядеики пред компютъра да оставят положителни белези, върху развитието ми занапред .. Нима имам честта да контактувам с Бащата на форума,бащата на виртуалния свят ,човека с протрита клавиатура и задник ,колкото самия му компютър пред които му е минал половината живот,а другата в спане !Искам да те видя на-живо, и да припадна в краката ти !!!!!!Първоначално написано от ubuntu
![]()
18 години- с никого
someone else...
lele tuka kakvi obrazi imatolkova izobretatelni i s tolkova mn vuobrajenie
hubavo da se posmee6..
![]()
Cruel Intentions
Браво браво мойто момче ... кандидатсвай с литература ще имаш успех ...Първоначално написано от deFakto
Е тогава ако ти се падне тема "Моят идол" пиши за мен не съм против ... и се моли да не ме видиш на живо мойто момиченце или беше момченце се в гъз и в двата случая си направо кратер ....