- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
Защото някои се гордеят с това.Аз лично ако имах повече от 5 момчета на 15 години,щеше да ме е срам да го кажа...Първоначално написано от DiabolicalSoul
![]()
offline forever!
16 -1 момче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
... 16 -20 момчетаПървоначално написано от schoolgirl
...18- 40 момчета
...20- на магистрала тракия бр. : истървана
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
14-0
17 год. - 5 момчета :}![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..
Първоначално написано от Mastta
Non musique - non vie!
на 17 със 6
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
20-s 144![]()
Hahaha ne be na 19-s 4![]()
Leleee ti si stanala kato cinkova kofa maПървоначално написано от DiabolicalSoul
![]()
![]()
![]()
все още??????? моля те не го казваи така все едно съжеляваш... има време за всичко трябва да си подготвена и най-вече да се предпазваш!!!!Първоначално написано от DeziRe^
14 е една чудесна безгрижна възраст на я опорочавайте!!!!
Аз съм мъж на 22 - с 11 момичета съм спал и с повечето да не кажа всичките съм имал връзки и с 3/4 е било просто авантюра :P
олеле абе маи нешо много изоставаме наборките ти а ?Първоначално написано от kani4ka
![]()
![]()
14/0
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
15 с нито едно
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
темата не беше ли С КОЛКО СИ СПАЛ мисля че тия дето пишат 0-лички изобщо не трябва да пишат![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
на 16 с 4![]()
18-3ма мъже
иначе просто ми става лошо като видя 14-9....че с моите приятелки на 14 оше скачахме на въже и ходехме на барче(вместо на кафе)![]()
17-4
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
то тва щото завиждаПървоначално написано от schoolgirl
![]()
AZ SAM NA 25 I MISLQ CHE SA OKOLO 30-35
Чакайте сега да защитя нашите братя жени.
Защо те триа да са куурви като се еебат много а ние колкото повече ебемм по големи пичове ставаме?![]()
![]()