- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
Кой пък ти каза, че трябва да ставаме по-големи пичове. Тия дето мислят, че едно момче на 17, спало с 17 момичета, е пич, са същите, които мислят, че е готино 14-годишно момиче да е спало с с 14 момчета, примерно. Едното е също толко тъпо, колкото и другото.
на 19 с 2ма![]()
16 -4![]()
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
Първоначално написано от schoolgirl
+1![]()
![]()
![]()
14 -1
БлЯя..БлЯ...
15-1 момче и 11 момичета
14 s 1 mom4e![]()
![]()
21 - 18 момичета... но реално.. тва с бройките е хипер тъпо!Даже повечето момчета тряа да ни е срам ако почнеме да се изтъкваме кой с колко е спал..... камо ли да фанеме да парадираме с тва нещо!Излизаме големи курвари... което никак не говори добре за нас..!Същото както приемам когато жена ни каже че е спала със супер мн момчета..!Чиста курва - кво да й имаш доверие...!Обратното е и при нас..!Аз поне съм на тва мнение....!+ тва.. момче дето е спало със.. сумати момичета.. не означава че.... ЗНАЕ ДА ПРАЙ СВИРЕП СЕКС...!То.. или си ти идва отвътре.. или.. си дървеняк в леглото.. и се чудиш... кво да прайш!Дали да легнеш... дали да седнеш... или просто да станеш и да не мъчиш момичето повече..![]()
16/2
17/1 момче
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
На 16 .. Спала съм с 4 момчета ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Олее .. явно бая изоставам.. 14 - 0
![]()
...
Come out, come out wherever you are...
14-nikolko mom4eta mai mi e malko rano o6te sum dete![]()
if you don't know something!?...write me =]
23години 10 момичетано сам ебал сигорно 4 от тях поне по 100 хиляди пъти
![]()
18-2ma
15 - 2ма
Като не знаете да губите, няма да играете!
На 17 съм - с 9 момичета. Иначе не разбрахте ли,че Митьо Пищова няма кой да го мине![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.