- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
на 17 съм, с 4 момчета
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
19-3 mom4eta i polovina![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Аз съм на почти 17 / 6 момчета и 1 момиче,
но и аз познавам момиче на почти мойта възраз с повече от 50 сиг,а тя и почна от 5 клас.![]()
![]()
![]()
Курвите на града, какво искашПървоначално написано от LDto
![]()
14 - 2
Първоначално написано от qn1to0o1
![]()
![]()
на 10 ли ти беше 1вия/1вата?
Здравейте, изключително опитни съфорумници! Убеден съм, че сте разочаровани единствено, задето не сте получли медал за великите си сексуални подвизи. Все пак "момиче", което е на 17 и е спало с 13 момчета и 6 "момичета" заслужава да се издигнат паметници в негова чест, или поне да се кръсти училище на негово име!Първоначално написано от kukli4ka_17
Понеже тука е пренаситено с комплекси, чак се задушавам, се налага и аз да допринеса с нещо!
Чурката ми е изключително голяма, нямам проблеми свързани с преждевременна еякулация, ерекция, а ръката ми се чувства пренебрегната, защото графика ми е твърде зает! :P
П.П:Надявам се не съм ви комплексирал повече.
Винаги очаквай неочакваното!
Както казваше един титан на мисълта - Как ша та забраа кат не моа та запомнаПървоначално написано от amk933
![]()
the game
Първоначално написано от Azgalor
Т`ва относно мен ли е или момичето което е спало с над 50.
щото ако е за мен аз ряпа да ям![]()
![]()
![]()
Но наистина се чудя на къде отива този свят.Кой знае след още 2-3 години дали и НОВОРОДЕНИТЕ ПЕЛЕНАЧЕТА няма да се наебат за да са гъзарчета или и аз не знам к`во
И това го казва 17- годишна спала с 6 момччета!Първоначално написано от LDto
![]()
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Първоначално написано от pifiella
Да,но ти прочетели въобще. Аз ряпа да ям има момичета по-малки от мен пък с по-голям брой момчета(МЪЖЕ) са спали а ти мен ша критикуваш. Първо Прочети после пиши.Както Казах Ряпа да ям аз и другите ми връсници,че и по големи от мен.![]()
Ти мислиш така за себе си,че е съвсем естествено да си спала с шестима..ок Но за другите хора включително и за мен това не е нормално...Незнам защо се успокояваш с другото момиче,за което просто нямам думиПървоначално написано от LDto
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
17години-20 момчета и 2 момичета
има една поговорка "ОБИЖДАТ ЩОТО ЗАВИЖДАТ"
ама мен ко ма грее че МИС. Мацка ми казва че съм направила грешка,
че са 6-ма. Ем не съм била попаднала на подходящи.
16 s 1 :roll:
Ами.. аз съм на 15 и засега не съм свършил работата , но пък имам 1 мУмиче от моя клас,което е с бройка - 33 + (не се ебавам)
Първоначално написано от CwalkIn
споко не е само тя![]()
![]()
![]()
![]()
na 18 - s 3 momi4eta - 10-12 pyti ob6to
Ами на 16 години, спал съм с 2 момичета...![]()
мм да .. нека всички заедно я поздравим ..Първоначално написано от smallbab
![]()
п.с. не се заяждам не почвайте!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3