- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
Първоначално написано от Naughty-Girl
на веднъж ли![]()
и аз мисля че трябва да си горда и да не бъдеш бройка не се давай преди да минат месеци дори и да ти се показва любов и доказва защото за един секс мъж е готов на какво ли неПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
21 без месец 22 - 17 момичета![]()
14-0![]()
=]
Мисля, че трябва да криминализират правенето на секс под 16г. възраст.
На 18 - с 3-ма.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ОМГ!!!! Наистина не го разбирам това... То направо секса за теб се е превърнал като яденето и спането ми се струва...Първоначално написано от Ninjawannabe
Аз съм на 20 години и съм била с 2 момчета![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Решил си да имаш "сериозна" приятелкаПървоначално написано от bambino2
И ако ми кажеш, че за теб секса не се е превърнал в рутина, нещо като да изпиеш едно кафе за добро утро... Чудя се практикуването на секса дали не е пряко свързано със сексуалното възпитание ( освен с личното възприятие за нещата )... То се казва: с каквито се събереп, такъв ставаш... Влияем си хората, дори и да не искаме понякога...
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
14 - 0 и нямам и намерение да увелиавам бройката в близките 2-3 години
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
На 19 съм и съм спала с 16 момчета. Не се гордея с това никак даже , но просто си бях в такъв период. Последните 2 години съм била само с двама и не смятам да увеличавам бройката в скоро време ,т.к. обичам приятеля си и не искам никой друг.
![]()
![]()
![]()
![]()
15/5
Ha 13 - 0![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Знаете ли кво ще ви кажа правете секс колкото поискате, но момичета такива работи не се казват и не се питат.![]()
И в крайна сметка всеки следваш е 3 или 4![]()
18/3
19/45 vseki ima pravo na izbor
19- 1 boy![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Първоначално написано от dydka
Хахахахахах, а твоят избор е да пълниш форума с буламач. Аз бас държа че ти толкова момчета не познаваш, камо ли да си спала с тях .... аман от устати хора!
Нека маратонът да започне сега!
не просто прекалено рано започнах да излизам и от две лета насам просто така се случиха нещата но стана от близо 9 месеца съм с няколко човека само просто преди малко се бяха разпуснали нещата както казахме всеки има право на избор и тук не говорех че 45 гаджета съм имала от тези хора сиг за 19 години съм имала 3 4 гаджета двугите с ами просто приятели с които съм била
![]()
![]()
![]()
докато набързо прелиствах страниците вече очаквах и 11-12 годишни да видя....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I`m the Perfect One...