- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
23/14 :P ама щото яко сериозни връзки имам и затова толкова малко иначе съм имал възможност да спя поне с 40 момичета...ама шанс![]()
21 - 30 i nqkolko momi4eta i jeninosete si gymi4ki vuv vas, 4e ne znaete ot kude shte vi doide
izsledvaite se za spin po-4esto, 4e kato otidesh pred stai4kata studena pot te obliva
![]()
на 16 съм и съм спала с 1 момче
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
Първоначално написано от N1k1t0
haha taz stai4ka e mn kofti i kato trqbva da 4aka6 i 15 min posle da ti dadat karton4eto :d
Първоначално написано от LDto
ако така се успокояваши стига с тая ряпа..банална си
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
18 (след 6 дни 19) Само еднаи ми е напълно достатъчна
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
това, че има много по- големи курви, не променя факта, че ти също си спала с доста момчета за възрастта сиПървоначално написано от mOBSCENE
18-2ма
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
не мога да разбера защо половината от хората сте такива.... когато едно момче спи с много момичета какво казвате ,че е ку..вар ли ? Защо определяте момичетата ,които спят с много момчета и мъже за такива като това е просто желание и желание за повече секс и любопитство с различните хора ...друго е вече ако това момиче застане и пред всичките си приятели приятелки каже "Аз пък спах с нз си колко" това вече е комплекс да се похвалиш ,че си спал с повече от връстниците ти.
Винаги ми е било любопитно какво точно негодуват, може би неописуемото желание да ръсят "мъдрости" по адрес на друго живо същество ги тласка в тази идиотска посока. И какво - гледаш някоя симпатична мацка, заговаряте се, но в следващият миг разбираш, че тя е спала с 10 момчета - край, вече няма значение, че е готина и свястна, и че момчетата сигурно са били много свестни пичове без задни помисли - тя е "к***а" - отписвай я. Да я бесят. Това че можеш да си доизкараш вечерта супер, също да върви по дяволите.
Тесногръди разбирачи с предпоставки, лишени от разумно и проницателно мислене. Не че не искат да се събудят до някое топло красиво нежно тяло. Но лошо няма - нека има повече за другите.
21 - с 1 момиче
ама ся си го наваксвам за пропуснатите години![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
14-3
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
на 15 .. само с един ..![]()
еми на 19 съм и май с 8
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
17/7-8
KeLe6 SyM We!!!
еми аз съм на 17 със 2![]()
![]()
Jivota e kato detska dre6ka- kys i nakysan