- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
Забавна си.Първоначално написано от ralsinceto
Но и безнадеждна...
Много ми е интересно какво би написала Алекс![]()
![]()
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
na 15- 2 mom4eta
на 19 с 11
на 17 с 1 момче
16 - 4 .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от ifilinnchica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
та аз съм на 18 и съм била с 6 (мислех ,че са много за годините ми..)...а ти....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Alexandra1993
смяяятай ..Първоначално написано от ifilinnchica
![]()
![]()
![]()
и за да не бъда гадна кучка, която само се заяжда (хаха) .. на 17 - с нито един ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бъди горда... Но не го приемай за общовалидна ценност, която трябва всички да следват и ако не го правят, то те непременно са по-низши от теб.Първоначално написано от Hilary_
![]()
На 18 с 1 момче
аха аха и кат са сабуди краката ти бяха отвити , прозореца отворен гъза ти засмукал чаршафа телевизора работеше и вратата беше заключенаПървоначално написано от DuFF
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
15 - 1
Ами не го приемам .. но на 15 с тази цифра наистина не е малко ..Първоначално написано от AceXe
![]()
Никъде не съм писала "ти си такъв .. ти си онакъв", защото си спал/а с еди колко си .. престанете да извъртате думите ми .. омръзна ми! През к*ра (който го нямам) ми е кой с колко спи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
14 s 3 momi4eta![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
17години - 2 момчета
Съвършенна единствено в своето несъвършенство!
В тая тема писах 14 годишен,15 годишен, сега съм на 16 и продължавам с нулите ;Д
16-0
GTA Stunting
по колко зимаш на вечер?Първоначално написано от S C A N D A L O U S
![]()
не си ти човека който да ми казва дали са много или малко! и вземи си смени лафа вече че се изтъркаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
на аватарати не приличаш на 16 годишенПървоначално написано от Bixel
![]()
I love my girl <3
24-16 момчета 1 момиче![]()
![]()