- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
Ami az na 18 , za 2 poredni vecheri bqh s 2 momicheta po 2 pyti s vsqka, 3-tata ne izydrjah za oshte edin tur...vypreki che go iskaha otnovo..
![]()
da be kak ne sam razmishlqval da sa setq i da gi broq men sa ma uchili da broq do 2 az sam gi prehvarlil i ne znam... 15 godishen tapeshnik
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
Ойлеелетук всички вече са го правили още от 12-13 годишна възраст горе долу
и едва ли ще видя някой над 16 ,който още не е опитал от плода на "Греха " както се казва...
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
na 17 spala sum s okolo 16 mom4eta no za mnogo ot tiah sujaliavam
Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
Black Metal rules!
на 69 и още съм девствен :]
Ei sq za drugite ko moga da kaja:
Momiche na po malko ot 14-15 godini ne e sazrqla dostata4no za da pravi palnoka4estven sex zatova po dobre da si pazi krehkata P***a i da pomisli za zdraveto si!!!!!!!!
Po temata:Apak az sam M 15-prail sam 3 3\troiki i sam spal 1x1 s 5 momicheta
P.P.Oh hora ama troikata e diva6tina probvaite mnooo e qko
Винаги бъди себе си,дори и когато не трябва!
на 16 с 7момичета
17 - 8 momcheta i 5 momicheta
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
na 14 i polovina sam i sa go pravila s 3![]()
Tu resteras toi mon amour,le seul,l'unique merveilleuse lumiere dans mon coeur qui ne s'eteindra jamais...
lina ti ot bs li si 4e si mi mnoo poznata kak vlizash vav mirc ako vlizash de![]()
xee.. na 15 sam i sam spala samo s 2-ma![]()
Kato se po4ne ot 8-mi klas.mnogo e golqma broikata neznam
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
na 15. s 4, koito hodeh(2 ot tqh po edno i sy6to vreme no ne znaeha edin za drug) i s o6te 2, koito prosto bqha za edna ve4er.
На 14 с трима.
ami spal sam s nad 20 tina no sam imal intimni otnosheniq samo s 9 momi4eta i s 4 ot tqx e bilo s lubov i jelanie( trapka ,privli4ane obich ) s drugite e imalo kopnej i nujda mojebi a malko sport e takova kvo losho nqma
На 18само с един
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Ne e vagno kolko si go pravil toq sport i s kolko! "1 mug ne moge da spi sus si4ki geni no pone moge da upita"!taq maksima ne me kefi 6toto ne e samo za sexa a se pak trea da ima6 i nekvi 4uvstva za da ti e kef otnosno tazi tema sum na 17 i sum go pravil 10 pati s 2 momi4eta kato sled malko 6e mi e 11 pat![]()
Desert Rose... написа:
Na myjete ne im trqbvat lubovni izliqniq,tr im sex,za da se chuvstvat obichani.
Na 11 s edin.
на 11.звучи доста доста зле
на 17 съм години...спала съм само с две момчето,които съм обичала истински![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Е то снимките не се съпротивляват.... Лесна е твойта. Аз моите момичета трябва да ги заплашвам с пистолета...Първоначално написано от Foxi
ооо леле ужас![]()
на 15 г-0