- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
15-16![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Е, не, тим е разби ! Само преди по - малко от месец си писала в същата тема 15/14, а сега вече 16. Може целият форум да плюе по Александра, но да ти кажа вече се убедих, че има и по - зле от нея.Първоначално написано от uBuTo
![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
на 16г. 3 момчета
Тцтцтцтц...никой не може да определя нито uBuTo,нито Александра...найстина за 15-годишна е малко многоПървоначално написано от mech0
, но всеки сам решава за себе си..
Шофирай разумно - стигни жив!
хах преди време Алекс ми беше казала, че ще й стана заместничка във форума.. е май и този момент дойдеПървоначално написано от Biskfitka
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
на 15 с 1 мом4е![]()
wtf? егати разпоретините....Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от pessimistka
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..
На 18 с 3
14 - 5 inache sa mi duhali 6i da wi kaja li poveche ubicham da mi duhat
![]()
![]()
![]()
16 - 0 момчета![]()
14-0
Просто аз
Почти на 21 и съм спала само с един.Заедно сме от почти година и половина
16 - 4 станаха вече![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
тея дни увеличих бройката 16-6 момичета
И мен ме е срам да си кажа ама на [момиче съм] на 16 с 5 момчета и 2 момичета и не съм мн горда с това ,въпреки че не съжалявам
Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!
Момиче съм и съм на 15,а съм имала сексуални контакти с двама![]()
Got me feeling like extaZy...
А ако трябва да сравняваш между момичетата имомчетата с кое би повторила(потеретила) ? Просто ми е интересноПървоначално написано от e7y7o
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
зависи какво търсиш.. ама от мен да знаеш с жена, която наистина разбира от това, което прави може да ти е 10пъти по приятно.. един мъж повече гледа да те наебе и тва (не всеки мъж ама повечето) докато жената е различно нещо... не е за бройка няма да ти напрай гнусен номер![]()
![]()
Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!
14- 0 и мисля че още ми е рано![]()