- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
С 5 момичета на 15 години съм.Ама ако свирките ги броим и тях значи с 7.
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Прегледах ЦЯЛАТА тема и ми стана лошо.... то във тоя форум почти няма девствени бе... Няква на 15 със 24 друга на 14 със 21.... Стана ми зле... Те тея дето са със по един или 0 се събират във шепата ми.... Трябва да преименувате темата: Кой е спал със най - много. -.- .... Като станете на по 20 - 25 ще сте вече на магистралата някой....България стана за резил...
Видях няколкоко където са на по 17 със 0 и им свалям шапка че са издържали при тези условия. И също така на тези които се още са си девствени.
ПТ - 14(скоро 15) - 0
Комплексиран съм..., не - по-скоро изумен!
Аз съм на 19, почти 20 години и ако гледаме на секса като приятно изживяване, то тогава имам 1 "бройка", с която съм имал дълга връзка, която приключи наскоро.
Аз Ви се чудя к'во се гордеете с бройките и т.н., че момичетата по-наперени от момчетата. Позор за цялата нация!
Не напразно наричат България - Европейска "курва".
България си е резил и без безразборния секс на младите. И не мисля, че това е най-големият проблем. Като им се прави секс- да правят . От това не следва, че на 20-25 ще са на магистралата. Има хора, които си гледат ученето, тук просто споделят, забавляват се и т.н. И ти си тръгнал да се занимаваш с тях. Гледай си в твоята паничка.Първоначално написано от Metal
И още нещо . Не всеки се отнася към секса както ти го правиш. За мен това не е тема табу, не е нещо от което трябва да се срамувам.
Направо, хайде хората , които водят полов живот да бъдат изолирани, бичувани, жигосани и т.н. Каква е това дискриминационно настроение, не знам ...
За да не е много оффтопик , за пореден път ще се разпиша - 16- 4.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
<OFF TOPIC>Първоначално написано от Alexandra1993
Мацка, тук не говорим за морал или поне не аз. Става въпрос, че с бройките се парадира. Никой не може да каже на отсрещния дали да се чука или не. Въпросът е там, че времената са такива, че ако при разговор м/у 2 тийн-а, единия/едната каже, че е девствен/на, а другия се изфука, че има Х бройки, то кой ще изглежда като гъзар и кой като идиот?
Това не е правилно, а всъщност играе много важна роля в днешно време при образуване на характер и ценности като цяло. Има някакво грешно възприятие за секс най-вероятно в цялата ни скапана държава!
За мен този, който има 3 бройки, но истински е много повече от някой, който има 30, но просто бройки.
Надявам се, че си е струвало да си 'изтъркам' клавишите...
</OFF TOPIC>
Да, мислех да ти пиша ЛС, но едва ли ще вземаш въпроса на сериозно, понеже знам колко по-приятно е да 'хейтваш' или нещо такова някого пред останалите. Няма да я заключат за 2-3 мнения, не бой се! И те са хора. Ако преценят, ще изтрият ненужните мнения.
По темата: Повтарям 19/1 и не защото не съм можел да направя така, че да бъдат повече, а защото не съм искал.
Peace!
1. Относно фукането , бройките и т.н. - човек не трябва да се срамува от себе си . Няма лошо да си девствен, или да имаш n бройки (n>10). Стига да не се срамуваш, стига това да не те кара да се чувстваш зле.Първоначално написано от Amateurrr
Идеята е, че съзнанието ни е такова - все искаме и нас да ни подковат, като жабата , чували сте пословицата. Виждаме какво нямаме, вайкаме се , охкаме, но не виждаме какво притежаваме.
Човек А притежава списък от n - бройки , а човек Б- девственост. И А , и Б намират подкрепа, стига да я потърсят. Има много хора като Б- хора , които ценят девствеността си , секса , и т.н.
Има много хора и като А- бройкаджии, с които да си щтрака по дискотеките.
Има и още един тип хора- които не взимат нещата толкова на вътре,за които секса и бройките не са критерия , според който си подбират приятелите .
А, и още един тип - Объркани типове. Те са малко като Б , ама искат да станат А, пък като станат А - съжаляват и т.н.
Идеята беше - ако човек е ограничен (да не кажа прост) - никога няма да се чувства добре, все ще се комплексира от нещо, все няма да му достига и т.н.Но ако си знае мястото , приоритетите - няма да има проблеми.
За мен и този с 30 , и този с 3 бройки ще са големи пичове, стига да не ми го изтъкват непрекъснато, и разбира се, да могат да водят нормален разговор.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
На 15 - с нито едно![]()
Страх ме е, че за мене всичко си.. Страх ме е, че след твоите лъжи още повече искам с мен да си!!
На 17 - с 4 ... и съжалявам само за единия![]()
14 - 0
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
17 - 0 имал съм няколко възможности,но не исках,сантиментален съм искам да е с момиче което найстина обичам,а не просто за една нощ.Бях се напил един път и нз дали съм направил нещо,момичето и то незнаеше но май сме заспали дирекно![]()
>>DjBelev<<
21-3
м 15-0![]()
17-0
15-15![]()
последните дни ми бяха доста оборотни![]()
Първоначално написано от finger4o
Ехаа, колко похвалноПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
16 - 1
тва е е ебавка беПървоначално написано от ELiTyYy
аз съм на 16, с трима![]()