- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
15 g.-vse o6te nikolko![]()
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
13 - 0
Пазя се...![]()
Макар, че няма кой да разбере девствен ли съмили
не
![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
15 - 0
Предпочитам да е с някой, който обичам, отколкото да се водя по "модата".
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Първоначално написано от Lucyy
Хора много , Човеци малко !
мхм... ;дПървоначално написано от LovelyGirl
Аре и аз да напиша пак,
16-0
19 - с един![]()
курвалааааааааааааакПървоначално написано от BabyDesy
е*аси разврата![]()
19-4
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
22-0(девствен)
Аз съм детенцеПървоначално написано от nerazbranoZLO
, но може и да спра да се пазя срещу
една свирка (и бонбонки)![]()
![]()
![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
15/с 1 момиче![]()
![]()
Живей си живота !!![]()
И как разбра че е курвалак бе заухар(ако си момче...друго обяснение няма) тия мнения си ги дръжте за себе си,из*ет такава смотана,толкова ли неможес се ограничиш,като си гламав не го показвай навсякъде!!!!Първоначално написано от ipxz
По темата: 21-с около 30-тина повечето са от стриптиз клуба
Момчетата повече няма да пишат поговорих си с тях,ще си се вихрят дтугаде.
Извинявам се ако са казали нещо и са засегнали някой.
Първоначално написано от kuler
![]()
![]()
Побъркали сте се! Ми как разбра ... По простата причина, че определението за курва е жена, която спи с много мъже. На 17, бройката от 20 (и повече) хич не е малка. Ей от там. Както и да е, ебете се деца, ще преуспеете.
По темата: на 17 - с 4ма
ми в днешно време освен да се ебат навсякъде и по всяко време друго не правят келешите така че как да не са курвалаци. или пък преди време попаднах на една дето била на 21 е с над 50 е това ако не са курви то кои са тогава, тея с над 100?Първоначално написано от kuler
в днешно време по-голямата част са си курви, но почти никоя не си го признава и това ги прави още по-големи курви
тва девствените и залупените веднага скачат срещу разкрепостените и отворените от завист и злоба.Никой не ви пита коя е курва а кой с колко е спал.Ако ти беше правил/а секс с голяма бройка нямаше така да разправяш.
18/0 :P
aNkLegIrL Не мися, че има за какво да завиждам или злобея.... Всеки решава сам, за себе си.
Доста пъти си мислех да го напиша тва, но понеже е разкрепостена и отворена, все се отказвамПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
И кво има да си вярвам-то очевидно когато някоя си признае с колко е била как скачат разни моралисти.Първоначално написано от ReachlessGirl
Между морал, завист и злоба правиш ли разлика?! ..Първоначално написано от aNkLegIrL
Да правя-когато някой завижда и злобее,че другите правят секс когато си искат го изкарва на морал ,че видите ли е курвенско ала бала.Като ви е курвенско не влизайте тука.