- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
И ако това смяташ, че е разликата им .. жалко за тебе! ..Първоначално написано от aNkLegIrL
точка! ..
16-0.
И още доста време ще е нула.
Но нямам нищо против никой, всеки си има собствен живот.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
![]()
![]()
![]()
Абе ти май не разбираш, че няма закво да се завижда ... Всеки, който поиска може да го направи...
Спри да се заяждаш и да коментираш, че девствените завиждат и злобеят просто няма закво![]()
"пич"??????????? пикло ,освен че не те убиждам и не ти пиша съм момиче доколкото ми е известноПървоначално написано от BabyDesi
![]()
Пича му е къс к**ура как няма да обижда,куче коеото лае не хапе,са да ви кажа тия дет са пълнолетни и не са се еб*али,мойто наблюдение е че са супер задръстени или грозни(момичетата)или и дветеПървоначално написано от BabyDesi
,и как може някое момче да каже ми аз се пазя
,познавам един пич сигорно е единствения дет си признава и вика изпуснах момента сега вече ептен ме е срам,ама го казва открито на секи,а не като масовите форумци да ми пише или чуства или да лъже,а ше ви се невиди и .....
Момчетата повече няма да пишат поговорих си с тях,ще си се вихрят дтугаде.
Извинявам се ако са казали нещо и са засегнали някой.
Чакай чакай ,не казвам че това е разликата ,а че когато някой завижда и няма какво да направи започва да говори за морал ,че не било правилно и т.н. Просто забелязвам когато аз и други си признаха как някой почнаха да обижда на курва и разни такива.Първоначално написано от ReachlessGirl
ахахахаПървоначално написано от BabyDesi
![]()
aNkLegIrL много си зле![]()
Първоначално написано от BabyDesi
добър колаж между другото,самоче темата е друга,но понеже почнахме да спамим след малко ще кача и аз един колаж щом така ще правим...
Когато спориш с някой е груба грешка да слагаш общи знаменатели .. (:Първоначално написано от aNkLegIrL
Много спам стана, ама и не е нужно и на мен да ми пишеш ЛС...Първоначално написано от aNkLegIrL
Точно за тези спорове е мястото лс,но явно на някой им е малко мозъка да го разберат. А ти не ми се моли да си показваш пишката на скайпа да съм видела как свършваш или да прикача и твоето писмо![]()
МалеПървоначално написано от aNkLegIrL
![]()
не се сещам да съм ти го писал, ама я покажи снимка...
и какъв е проблема-че имаш лс ли? пиши по темата а не разни твои си проблемчета,няма ли админи тука да разчитят глупостите ни
Еее любимата ми тема! В последно време не я бях мяркала!![]()
Та по темата: 15-21.. айде "моралистите" почвайте ме!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
курваааа, умриииии , убийте яяяяяяя уууууууууПървоначално написано от uBuTo
как не те е срам,как може ......
Ами явно може!..Първоначално написано от aNkLegIrL
![]()
надявам се схвана иронията![]()
Да бе, спокойно!Първоначално написано от aNkLegIrL
![]()
нещо не ми се вярва...Първоначално написано от uBuTo
![]()
той/тя, макс. 12-13 му/и давамПървоначално написано от Alexandra1993
http://www.prikachi.com/files/1577043W.png
на 16 съм и съм била с 1 ии според мен не е важна бройката .. важно е да бъде с любов
![]()
Аз съм на 19 и с около 50. Наскоро скъсах с гаджето..![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
няма лошо да си вярваш все пакПървоначално написано от Antixrist
![]()
<3
Първоначално написано от vankatawe
Нещо нередно ли виждаш?Правя секс от кажи-речи 15 годишен,а след няколко месеца правя 20 години...тоест средно по 10 жени годишно,не е ли възможно според тебе?
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
На 16 с 4