- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте и с колко сте спали
Няма да казвам точната възраст, но съм под 16 и нито една, засега. Не е нещо, което да ме притеснява.![]()
Уау да знаеш, че ако си я кажеш някой ще почне да злоупотребява с нея!Първоначално написано от ssdfake
Тва възрастта ти е строго секретна информация и само служители с разрешение за достъп до класифицирана информация имат право да знаят на колко си!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Опитваш да си забавен ли? От сега ти казвам, че не ти се получава.Първоначално написано от fear4o
Забавен ли? Как по-точно ще съм забавен в 1 и нещо сутринта бе? Мен ме мързи да гледам ти ми говориш, че се опитвам да се правя на забавен!
Истината е, че се гавря със смешници като теб! И в последствие с мен се гаврят и т.н. такъв е живота!
Случва се на всеки! Shit happens!Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
![]()
Добре бе мъжки, засегна ме. Обаче нали знаеш само кой е отворен пред компа?! путкитеПървоначално написано от fear4o
Пфф кой е казал, че съм отворен? Аз ако почна да ти се отварям ти няма да можеш 1 дума в своя защита да кажеш! И не виждам кой идиот ще се отваря в 2 часа сутринта в някъв форум на по-малък?Първоначално написано от ssdfake
Защо?
Аз си знам кво съм!
И питаш..Първоначално написано от fear4o
![]()
Първоначално написано от fear4o
msp291.photobucket com/albums/ll284/teresaguad/your20gay.jpgПървоначално написано от fear4o
Ти тъп ли си или на тъп се правиш?
Аз не се отварям... все още!
Само се правя, да те впечетля :PПървоначално написано от fear4o
Успяваш!
Мислех си, че съм виждал идиоти, но ти просто завзе първото място!
Няма кой да ти се опълчи по тъпотия!
Нали ти казах да не мислиш, почваш да даваш дефекти, когато го правиш.. ама нали си правен в г*з и е нормално да си толкова бъгавПървоначално написано от fear4o
![]()
Спокойно, чадо, лягай си.Първоначално написано от ef4etyYy
Интересен си! Направо щях да се учудя ако тоя лаф не го бях чувал вече около милиард пъти и то все от някакви 12-13 годишни пикли и пиклзьовци които се мислят за оригинални!Първоначално написано от ssdfake
Само се стремя. Е не успявам да стигна класата ти, но уви..Първоначално написано от fear4o
Тогава си пий анти-депресантите и лягай :PПървоначално написано от ef4etyYy
Абе ти кога забременя пък кога го роди туй чаве бе?
А уж ми казваше, че внимавате с Радо!
Внимахме, получи се издънка. Много тегаво му беше на Радо, като раждаше, но всичко това е за теб!Първоначално написано от fear4o
![]()
поне да беше разбрал за кво става на въпроси анти-депресантите са по твоята част, аз заспивам спокойно ако не си пиша с умственоизостанали девствени загорели изчадийца като тебе...
ае, 'си жив и здрав, не ми се разправя с тебе, феар4о е достатъчен
пп феар4о, тфа не е мое![]()
Уау добре се справяш! Айде само да не определяш живота на другите(особено на Ева), защото не си им никакъв!Първоначално написано от ssdfake
Единствения който има нужда от сън си ти!