Цитирай Първоначално написано от Amateurrr
<OFF TOPIC>
Мацка, тук не говорим за морал или поне не аз. Става въпрос, че с бройките се парадира. Никой не може да каже на отсрещния дали да се чука или не. Въпросът е там, че времената са такива, че ако при разговор м/у 2 тийн-а, единия/едната каже, че е девствен/на, а другия се изфука, че има Х бройки, то кой ще изглежда като гъзар и кой като идиот?
Това не е правилно, а всъщност играе много важна роля в днешно време при образуване на характер и ценности като цяло. Има някакво грешно възприятие за секс най-вероятно в цялата ни скапана държава!
За мен този, който има 3 бройки, но истински е много повече от някой, който има 30, но просто бройки.

Надявам се, че си е струвало да си 'изтъркам' клавишите...
</OFF TOPIC>
1. Относно фукането , бройките и т.н. - човек не трябва да се срамува от себе си . Няма лошо да си девствен, или да имаш n бройки (n>10). Стига да не се срамуваш, стига това да не те кара да се чувстваш зле.
Идеята е, че съзнанието ни е такова - все искаме и нас да ни подковат, като жабата , чували сте пословицата. Виждаме какво нямаме, вайкаме се , охкаме, но не виждаме какво притежаваме.
Човек А притежава списък от n - бройки , а човек Б- девственост. И А , и Б намират подкрепа, стига да я потърсят. Има много хора като Б- хора , които ценят девствеността си , секса , и т.н.
Има много хора и като А- бройкаджии, с които да си щтрака по дискотеките.
Има и още един тип хора- които не взимат нещата толкова на вътре,за които секса и бройките не са критерия , според който си подбират приятелите .
А, и още един тип - Объркани типове. Те са малко като Б , ама искат да станат А, пък като станат А - съжаляват и т.н.
Идеята беше - ако човек е ограничен (да не кажа прост) - никога няма да се чувства добре, все ще се комплексира от нещо, все няма да му достига и т.н.Но ако си знае мястото , приоритетите - няма да има проблеми.

За мен и този с 30 , и този с 3 бройки ще са големи пичове, стига да не ми го изтъкват непрекъснато, и разбира се, да могат да водят нормален разговор.