- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- i kakvo stana v kraina smetka s blind^boy i lady_bird ?
Neznam kolko temi s bezmisleni mneniq se zaklu4iha ama tuka iskam da napi6ete izvoda i kvo stana nakraq s taq misteriozna diva4ka deto 6te6e da se sre6ta s momi4eto/mom4eto/hermafrodita ili neorentiraniq ne 4e ne6to ama stanah zapalena fenka na va6iq sapunen serial basi zaribqfkata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znachi si mn zle!
АБЕ ВИЕ ЯВНО СТЕ НЯКФИ КРАЙНО ТЪПИ СЪЩЕСТВА БЕ!!!
ВЕЧЕ И АЗ ПОЧНАХ ДА СЕ ОТЧАЙВАМ ОТ ТИЯ ТЪПИЗМИ, ДЕТО СТАВАТ ТУКА![]()
СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ, НЕ ВИ ЛИ СТИГНА ТВА, ЧЕ БЯХА ЗАКЛЮЧЕНИ 68597847482729 ТЕМИ ПО ТОЯ ВЪПРОС, ЧЕ И ОЩЕ ПУСКАТЕ? АЕ ПИСНА МИ ВЕЧЕСЕКИ ДЕН ГЛЕДАМ ПО 10 ТЕМИ ЗА БЛАЙНД БОЙ, ШИ ДЕВИЛ, ТЕДО И ПТИЧКАТА
МИ ТО НА ЧОВЕК МУ ПИСВА! ПРЕДИ БЕШЕ ИНТЕРЕСНО, ПОСЛЕ СТАНА СМЕШНО. А СЕГА Е ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНО, БАНАЛНО, ТЪПО И НЕ ЗНАМ КАКВО ОЩЕ
АЕ БАСИ, НАПРАВО СЪМ ШОКИРАНА И (НЕПРИЯТНО) ИЗНЕНАДАНА, ЧЕ ОЩЕ СЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ТИЯ ГЛУПОСТИ! АРЕ СТИГА ВЕЧЕ! НЯКОЙ ДА ВЗЕМЕ ДА ИЗТРИЕ ТОЯ ТЪПИЗЪМ(ДЕМЕК ТЕМАТА), ЩОТО ЕДВА ЛИ САМО АЗ ШЕ СЕ ИЗНЕРВЯ
![]()
![]()
И КФО ПО ДЯВОЛИТЕ ВИ БЪРКА ТОЯ САПУНЕН СЕРИАЛ? АМАН ОТ ТЪПИ ТЕМИ
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Единия си купи два сладоледа, а другия се похвали, че има поне 60 лева заделени настрани.![]()
Левски шампион але але!
abre onq den vidqh edno fen-4e na www.teenproblem.net koeto ne e vlizalo v foruma sigurno ot 1-2 godini ... ot pLd e ... kato mu razpravqh za tiq gluposti - ujas ujas ujas !!!! smq se kato pobyrkan - amy lee
az sum s teb !!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Пфу! Тъкмо благодарих на Господа, че заключиха онази тема и то... Разочарование пълно!
fenkataa, `айде включи си каналчето Романтика и си гледкай сериалчета на воля![]()
![]()
айде пак некви спрели теми за виртуалната любов
арееееее СТОП
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Хеххехе уж ревахте че ви е писнало от тази история пък гледам пак пуснахте подобна тема.Май и вие не знаете дали ви боли или сърби.Аз лично ми писна да се занимавам с Блайнд Бой.Каквото имах го казах.И как да се срещна с него като малкото лайно не иска, страх го е...да не би случайно да дойде под формата на момиче на срещата АхахахахХАХхахХАхахХАхахХ АХха
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Tfa mi haresaПървоначално написано от sherry
na men li4n0 mi pisna 0t vsqkakfi intrigi, zasht0t0 v t0q f0rum sa glavn0 4 40veka, k0it0 gledam sam0 kfi intrigi da 'za4enat'
![]()
абсолютно на мястоПървоначално написано от amy lee
![]()
![]()
![]()
ЕЙ, АЙДЕ НАЙІНАКРАЯ ДА СЕ СПРЕ ТОЗИ БЕЗМИСЛЕН ФЛУУДЗАКЛЮЧЕТЕ ЩИ*АНАТА ТЕМА
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Нищо!
Delete!
Блайнд Бой е момИче.
Тфа е извода!
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
prosto nqma kakvo pove4e da dobavqПървоначално написано от amy lee
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Пак нещо не се разбраха, но бойчо е момиче, което е голям смях![]()
ТТъпа си ма овца нещо май ти е криво да дойда да ти го изправя...страх ме е да дойда щото те гледам ква си комплексарка да взема като дойда да се стресна те такива горили като теб ги държат в зоологическата градина....аре чиби от тука не си интересна най-много да дойда да те на*** и да си замина кват си ми глупавичка!!!Първоначално написано от DiVaChkA
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
kakvoto i da e stanlo 6te vi kaja samo edno:NE E VA6A RABOTA!!!![]()
Като е толкова дива дивачката...що не отиде да се съзтезава с овцете на село ми кажете![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
tva naprvo me razbПървоначално написано от BlinD^BoY
i!
Ми така си е бе миличко!!!Първоначално написано от lady_bird
![]()
Kлюч за тематааааа!Това ви е форум бе хора, а не чат ида питате какво е станало с тоя и оня!Може ли да сте толкова глупави!Каквото и да е станало между тях, това си е тяхна работа.Само те имат право да си го обсъждат и да искат помощ от другите, но не и другите да им предлагат помощ!
![]()
Конец
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Вижте сега как седят нещатапреди ме дразнехте. Сега супер, мупер, дупер, ултра, МЕГА ме дразните
Поста на Дивачка е от преди 3 дни. Темата се позабрави, обаче нееее Слепеца трябваше пак да се "изгъзари".... А жена му маже след него. Ух, ама като зема една гьостерица и ва запукам...
![]()
shtoto TI gi pasesh ei za t'va!Ae mlakvaite ve4e 4e zehte da me draznite - daite si na LS aideeee!Първоначално написано от BlinD^BoY
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Aз ги паса пак ти ги доиш!!Първоначално написано от tedo_davis
КРАЙ![]()
КОНЕЦ![]()
FIN![]()
END![]()
FINITOS![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!