- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ANTI4ALGA!!!
Dvata anti4algovi saitove koito uspiah da nameria sa:
http://death4folk.hit.bg/Antichalga.htm
oldmila.com
P.S.sorru sa se setih 4e tva be6e za razdel muzik![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
hehehe i t'va go kaza ti - fenkata na 4algata koqto predi nqmashe spirane !
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
e ti kato si se setila,4e e za drug razdel i o6te ne si bila pusnala temata e moglo da q pusne6 v drugia razdel,ama ... sloja rabota e tova vse pak...![]()
a i ti nali uj slu6a6e 4alga,togava kvo pravi6
v tezi saitove?![]()
ina4e saitovete so-so bivat...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Tova li4no go pusnah.za6toto mi pisna nekvi tam da pravat nekvi gl;uposti i da obijdat 4algiata,a sx koga sam kazala za metala ne6to,ve4e sam bannata ot edinia i se radvam,no im ostavihj dalbok spomen koito datlee v du6ite im ot edna tapa 4algarka t.e ME![]()
![]()
![]()
Аве, да ви кажа и аз по принцип съм против чалгата, ама има някои много яки песнички, с текстове над 5 реда, дето не ти омръзва от повтаряне на едно и също. Например на Орхан Мурад - този човек наистина си пее много хубаво. Въпреки това на фона на всичките глупости това пак си остава изключение.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Съгласна съм с теб ... не е само Орхан МурадПървоначално написано от Josefinne
За съжаление хората, които правят хубав поп-фолк са мнооого по-малко от тези, дето пеят за дръжки на тесли, червени домати и прасета
![]()
И двата сайта ги знаех от преди това :P
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Абе ели ти нещо чалнаПървоначално написано от Elitooooo
Хората не се променят за ч миг. Много лесно щеше да е така. А за тъпата чалгаджийка... Ако някой съди за теб по стила ти, значи той е тъпия... Аз ти се дразня по принцип. Дразня се на мненията ти и на всичко което казваш, но не те мразя заради стила ти
:P
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ехх Ели , напомняш ми на братовчет ми (4 год.) , който прави какви ли не простотий , за да привлече внимание![]()
Abe ne mi e nito za tapoto vnimanie,nito za skapanite mnenia,prosto razbrah 4e kato slu6am 4alga,samo streadam i se se6tam za ne6ta za koito neiskam.Taka 4 ere6ih da promena pone ne6to v sebe siПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Ееееааааахахахаахахаахаха хаахахахах!
Цял живот чалга слуша ама днеска си чула некфа балада сдухала си са и вече си рапърка или там кфот ше ставаш.Ц-ц-ц-ц-ц не спираш да ме изумяваш.Не знам пр0ст0 няям думи за тебе![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Хахахахахаххахаха
и а да хахахахахахахаххахахаахах ахахах
а стига бе колкото да ме видите с розова тениска с надпис Ивана и небесно сини прилепнали 3/4.
Също така мразя изказванията ама аз слушам всякаква музика пускам си аз малко металче ооо това го махни гадно ечакай бе та това е Rammstaien-Sipieluhr а не съм пуснал Cradle of Filth и Diummu още
. Но за мазен кючек се редите.
ПС:Също така мразя наивни кукли барби(т.е. чалгарки те всичките май са излезли от конвейрно производство)който си мислят че могат да ти помогнат и занаят всичко и за отношенията и т.н.![]()
Как пък реши точно ти да пуснеш таз тема?
aha...qsno...da ne bi samo, za6toto drugite ti kazvat, 4e si mnogo prosta, za6toto slu6a6 4alga re6i, 4e trqbva da spre6ako e zaradi tova, to zna4i naistina si prosta
![]()
![]()
i sega kato ve4e ne slu6a6 4alga kakva muzika slu6a6?
a i ne mislq, 4e kato si kaje6 "krai, ve4e nqma da slu6am 4alga" 6te stanena teb vse pak tova ti e liubimata muzika...i vse 6te ti stava qko kato 4ue6 nqkoq 4algiika...
No MaN, No CrY!!!
\m/
Abe prosto dadoh anti4algovi likks,pre4ili vi?????????????????![]()
ne razbirase :P kefi ni :P men pove4eme kefi 4e nalitash na GOth :PПървоначално написано от Elitooooo
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ЕлеонороУ, отново попадам на теб, и отново ще дам единствения възможен коментар, а именноАХхахаХХАхХАхХХАХхахХАхха хХАХхХАхХАххаХАххАХхаХАХХ Ах
DUHAI GOПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
Тц-тц, какъв просташки език....
As He Came Into The Window
It Was The Sound Of A Crescendo
He Came Into Her Apartment
He Left The Bloodstains On The Carpet
She Ran Underneath The Table
He Could See She Was Unable
So She Ran Into The Bedroom
She Was Struck Down, It Was Her Doom
Annie are you ok
So, Annie are you ok
Are you ok Annie
Annie are you ok
So, Annie are you ok
Are you ok Annie
Annie are you ok
So, Annie are you ok
Are you ok Annie
You`ve been hit by
You`ve been struck by-
A Smooth criminal
e dobre de razbrahme...sega kam koi stil si se orientirala, 6tom ostavq6 4algiqta?
No MaN, No CrY!!!
\m/
Да бе и на мен ми е много интересно. МЕТЪЛКА ли си ?!?!? ХахахаххахахахахаПървоначално написано от monka
Аз съм на мнението,че музиката се дели на лоша музика и хубава музика...Не я деля на жанрове.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
az sam na mnenie 4e vsi4ko se deli na muzika i 4alga ahahahahhahahahah ne ve bazikam se.. trqa se uvajava vseki stil, vupreki 4e v nqkoi nqma ni6to za uvajenie![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
Добре, бе, хора, къв ви е проблема, че нападате момичето? Слуша чалга, не слуша чалга, сега каквото ще слуша си е нейна работа, вас к'во ви бърка, вие си слушайте каквото ви е кеф. Тя отбеляза някои античалгаджийски сайтове, вие говорите за нея. Ебати хората сте, така да я нападате. Що я мразите толкова? Какво ви е направила? Щото е чалгарка ли? И какво, всеки си слуша каквото му е кеф, това не влияе и няма връзка с интелекта му. Едни от най-умните хора, които познавам е чалгар. Просто човека си пада по ритмите, това хич не му пречи на олимпиядите да печели първите места. Може да са тъпи текстовете, може да са пределно прости, ама к'во ще ми кажете, че вие слушате повечето песни заради текста им ли? Е , пък не ми се вярва! Значи, не убивайте някой, просто щото е изказал мнение различно от чуждото.
ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.
Уф ама че сте ми смешнички и тъпички античалгарчетата, айде заврете си се у дупките и си слушайте културната музика. Самия факт че тая музика се слуша от толкова много хора си е доказателство че е добра, пример - стадион Васил Левски се напълни единствено за концерта на Азис.
уф задръсти форума с тъпите си теми и мнения ... не стига че флудърка ами и позьорка ... ае какво да кажа , бедна ми е фантазията пред нейната ... тя е всеобхватна личност , развиваща се в много насоки , слушаща всякаква музика , от чалга до дет метъл ...
ХАЙДЕ СЕГА ПОЗНАЙТЕ КОЙ СЕ КРИЕ ЗАД ПАРАВАНА!
който познае получава награда - диск с песни на Ивана , Блинк 182 , Райна , Рамщайн , Съм 41 , Анелия , 2PAC и още звезди (песните в диска са подбирани от горе описаната личност)
И не викай на Cyberdyne да го духа , за да не го издухаш ти![]()