- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- analni promivki
dali e higieni4no daje sled analna promivka
da se 4uka bez prezervativ???
kakvo bihte posuvetvali voob6te za promivkite?
Klizma! :P
дам,така е,макар,че и така не одобрявам много аналния секс...незнам що,някак си не го възприемамПървоначално написано от NoEx
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Abe hora imam edin vypros kym vas.Pravili li ste si klizma?Shoto sym 4uvala, 4e e polezno kato pre4istvane na 4ervata i e hubavo da se pravi ot vreme na vreme.Kak stava to4no?Moje li v domashni usloviq?
s kakav raztvor se pravi klizma?
Ми аз не съм си правилВ д0машни усл0вия м0же, д0 к0лк0т0 знам м0жеш да питаш в Аптеките за някви специални приставки ли кв0 са...
![]()
to e nqkvo marku4e, abe ne6to kato pompi4ka, i se prodava v aptekite predpolagam s opisanieПървоначално написано от na_vsqkade_ima_matrql.
, e ina4e kude 6te hodi6 da si q pravi6 ako ne v doma6ni usloviq
![]()
Haha ave hora stiga s tiq klizmi be? Tolkova li iskate da vi mu6kat m1rku4i v zadnicite?![]()
И аз такаПървоначално написано от sherry
Хегиенично..."хигиена нулева"Първоначално написано от na vsqkade ima matrql.
Абе тва клизмата е гадно...може да си купиш апарат за клизма от аптеката или да ти направят в пирогов примерно,ако мноо си препил...казвали са ми,че чувството е гадно,вкарват ти маруч и пускат вода или нз там ква течност
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Emi r1gaite m1rku4a togava![]()
http://sextex.hit.bg/klizm.htm
дано ви помогне само като се напише в google клизма си излиза всичко
клизмата в болницата струва 18 лева промоция побързайте![]()
Първо, клизма и анална промивка е едно и също.Първоначално написано от sherry
Второ-полезно е от време на време да се прави за да се прочисти чревния тракт.
Трето-става и в домашни условия, със специално закупен за целта комплект от аптеките.
По принцип се прави със сапунен разтвор, но съм чувала и за клизма с кафе. Доста е неприятно, но после половия контакт е действително по-лесен а и самата ти си по-спокойна, че няма ад има гафове.
И да, след клизма е достатъчно хигиенично(стига клизмата да е направена както трябва)
Признавам, че съм го правила само веднъж и не съм от най-компетентните, но се надявам да съм отговорила на някои въпроси, за повече инфо има търсачки.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com