Според мен има смисъл в това предложение.Аз примерно като нямам какво да правя и си влизам във ФЪН-а и к'во гледам?Само игрички на флуудъри,а примерно ми се иска някой сайт да видя,в който да си изгубя малко време и да ми е весело и тия теми за игри ме дразнят...Вярно ,че 3-4 пъти и аз съм пускала в тях мнение от скука или и аз не знам от к'во.Абе по-добре ще си е.
А и Lil` Bow Wow,мислиш ли,че флуудърите не могат за 1 месец да препълнят един такъв разделНаправо за 1 седмица ще си измислят к'во ли още не...Тъй че предложението е добре.Или може би тоя раздел ще е и за всички други теми,които някои хора ще си обсъждат - примерно отношенията м/у lady_bird и Blind_Boy ли беше и така другите няма да са ангажирани с простотии освен ,ако сами не си ги търсят.Примерно всички реваха,че им било писнало в тоя форум всичко да се върти около 4 човека - ми защо им пишете тогава в темите??
Както и да е,малко се отклоних,но съм съгласна с предложението на ^Green_Lady^ и подкрепям!
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.