.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

какво напрайхте с форума, ако не е тайна?

преди толкова добре си вървеше, зареждаше се светкавично, а сега... мисли по три денонощия "да отворя ли индекс-страницата или да не я отворя?! това е въпросът!". не стига, че го чакам по три дена да измисли отговора, ами и като го пришпоря с F5 и компа блокира тотално. със сигурност проблема не е в компютъра, а във форума. тоя проблем го имаше и преди смяната на дизайна на форума и сайта. да не говорим и че не праща известия, когато получиш лично съобщение или някой е отговорил на тема, за която си се "абонирал" от връзката под темата.

Click!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    на мен ми зарежда дори по-бързо отпреди и доскоро също не ме уведомяваше за мнения обаче сега всичко е наред...не помня в коя тема точно беше и някой от админите май обясняваше,че от абв.бг забранили да се получават писма от тях или нещо от сорта ,но тази забрана била махната ...не съм сигурна дали беше това,но доколкото си спомням....

*ThE~WorLd~Is~MinE*

И аз съм като радо...
    Преди зареждаше перфектно а сега трябва да чакам по 2 минути да ми отвори нещо

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    И аз съм като радо...
    пфу, и аз съм така
    обаче преди да сте ми излязли с номера "ами сигурно нета ви е бавен" да кажа- всички други страници ми отваря за 2 секунди, само тоя форум тряа да го чакам 5 часа

Любовта е най-висшата степен на омразата

Cyberdyne_101
    Guest
    Аз немам проблем.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    и аз нямам оплаквания

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ама аз имам!Допреди един ден даже не можех да вляза във форума!Чаках ЦЯЛ МЕСЕЦ, да ме земат мътните, докато днес реших отново да си пробвам късмета и изведнъж ми зареди страницата.Е, сега отново съм във форума, но трябва да ви кажа, че тея банери яко задръстват страницата и заради тях не може да се зарежда бързо.Нямам нищо предвид.Само съобщавам.

Конец
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Az puk sym na m0menti

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ami i az imam problemi ot moq komp za tva idvam tuka v ofisa na maika mi 6tot inache e koshmar pfu

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    И аз съм като радо...
    И аз така ... мноо е гадно Другите страници са светкавица, тази се мотае
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    И аз съм като радо...
    И аз така ... мноо е гадно Другите страници са светкавица, тази се мотае
    prisuedinqvam se kum vas...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...

Re: какво напрайхте с форума, ако не е тайна?

Цитирай Първоначално написано от Traffic
    преди толкова добре си вървеше, зареждаше се светкавично, а сега... мисли по три денонощия "да отворя ли индекс-страницата или да не я отворя?! това е въпросът!". не стига, че го чакам по три дена да измисли отговора, ами и като го пришпоря с F5 и компа блокира тотално. със сигурност проблема не е в компютъра, а във форума. тоя проблем го имаше и преди смяната на дизайна на форума и сайта. да не говорим и че не праща известия, когато получиш лично съобщение или някой е отговорил на тема, за която си се "абонирал" от връзката под темата.
    аз лично нямам такъФ проблем. Зарежда ми светкавично и ми дава известения всичко е на 7 освен когато зарежда някви плакати(аватари)
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    аз имама абсолютно същия проблем
    освен това нз защо но немога да отворя форума"музиак и тв"
    пра пробвах няколко пъти
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Ама аз имам!Допреди един ден даже не можех да вляза във форума!Чаках ЦЯЛ МЕСЕЦ, да ме земат мътните, докато днес реших отново да си пробвам късмета и изведнъж ми зареди страницата.Е, сега отново съм във форума, но трябва да ви кажа, че тея банери яко задръстват страницата и заради тях не може да се зарежда бързо.Нямам нищо предвид.Само съобщавам.

Конец
    мда, мисля, че си прав за причината. и си мисля дали не може да се сложи неква опция в ПРОФИЛ да се премахват всички банери от сайта докато юзера е онлайн. щото някой админ може и да не си дава сметка, но на хората с по-бавен нет и/или на трафик, тея банери им излизат през носа докато чакат да се зареди страницата.

а ся виждам и още некъв странен бъг: докато си пишех мнението, изведнъж форума реши, че треа да ми зарежда страницата с лични съобщения, при все, че изобщо не съм докосвал мишката. то и как да я докосна докато пиша...

Click!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    imate pravo...ot kakto reorganiziraha foruma... dokato zagreeeeeeeeeee
    we'll die alone like a stone ^^

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    За пръв път влизах преди около година, но не помня да ми е било по-бързо. Сега само от време на време ми зарежда бавно, но иначе съм доволен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си