.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Kulinariq

She-Devil
    Guest

Kulinariq

Tyrsq novi recepti, za da gi probvam!HelPfaite!
    Obichash li da gotvish?!Koe qstie nqma nikoga da ti omryzne?!

лял, аз рецепти не знам ама се пак ще отговоря на въпросите де :P
    изобщо не обичам да готвя... само някфи работи, дето стават лесно. обаче спагетите АБСОЛЮТНО НИКОГА( ай да не се заричам де) няма да ми писнат

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    изобщо не обичам да готвя... само някфи работи, дето стават лесно. обаче спагетите АБСОЛЮТНО НИКОГА( ай да не се заричам де) няма да ми писнат
    и аз съм так
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Да обичам да готвя и какво от това?
    мога да чистя да пера и други неща лошо ли е?
    само малки лигави дечица мразя обичам такива който са прилежни и неплачат много

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    много подходяща тема...точно след малко приятеля ми ще идва до нас да правим кекс (не се шегувам...точно това ще правим) щото не ми вярва,че мога...иначе най-обичам да си правя зеленчукова супа и картофи в микровълновата....също и картофени кюфтета мога...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    sofia
    kaji kakuv tip qstie predpo4ita6 ,6te se opitam da ti dam ideika , 6toto ot kakto jiveq s gadjeto si dosta ne6ta ponau4ih :P

Град
    Местожителство: Местожителство: Местожителство: Местожителство: Местожителство:
    Аз сьщо оби4ам да готвя но не много 4есто 4е нямам време а ина4е ястието което никога няма да ми омрьзне е ПИЦАТА

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    Цитирай Първоначално написано от naty
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    и аз съм так
    4e koi ne e taka vsi4ki si hapvame spagetki

She-Devil
    Guest
    Ami da kajem nqkakva lqtna salatka, no da e po interesna[ neshto po -razlichno ot tova koeto vseki znae-shopska,ruska i t.n.]; xM moje nqkakva tortichka ili keks4e , da e s plodove -obojavam plodovete!!!
    dA PRODYLJA DA PITAM?!KAKVI SA VI LUBIMITE PLODOVE?!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    Ami da kajem nqkakva lqtna salatka, no da e po interesna[ neshto po -razlichno ot tova koeto vseki znae-shopska,ruska i t.n.]; xM moje nqkakva tortichka ili keks4e , da e s plodove -obojavam plodovete!!!
    значи аз ядох една много вкусна салата и засища
    Казва се Италианска салата и имаше домати,краставици,макарони (варени),кашкавал,шунка,мар лка и кротони(препечени хлебчета на кубчета) и някакъв италиански сос ама може да мине и без него ...ходи си и соев сос...аз него на всичко го слагам....

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Спагети
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Супер фен
    Град
    София
    АЗ не мога да готвя,но мога да ви дам рецепта за сладоледена торта(много бързичко става),а е и много вкусна Само ви трябва 2пакетчета сладолед на прах,1 пакетче бисквити(ако е вазможно по-танички) и едно готово руло Тортата се прави в онези тавички,където имат и основа нагоре(ама как и обяснявам само...)и се нареждат първо половината от бисквитите след това се слага част от разбития сладолед,после нарязаното руло,пак сладолед след това се нареждат останалите бисквити и накрая отново сладолед Украсявате,както пожелаете и слагате в камерата.Наистина се надявам да разбрахте нещо от написаното,ако не питайте ако ви хареса рецептата

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Аз също не мога да готвя. Веднъж се пробвах да изненадам нашите като им направих бобена салата, ама не можах да сваря боба. Беше хрупкаво.
    Много обичам пържени картофки и пилешко на скара. Никога няма да ми писнат тортите и вообще всички сладки неща. Жалко, че се пълнее от тях.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Здрасти! Ето ти рецепта за Кейк:
    4 яйца
    1/2кг брашно
    2 чаши захар
    1 чаша прясно мляко
    1 чаена лъжица сода бикарбонат
    1 бакпулвер
    2 лъжици какао
    всичко тва го разбъркваш.преди тва както се сещаш омазняваш тавата с олио.В сместта можеш и да добавиш малки парченца от любимите ти плодове.Пече се на умерена фурна-30-40 минути!Отгоре може да поръсиш с пудра захар или стафиди!
    Доста е вкусно!

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...

Re: Kulinariq

Tyrsq novi recepti, za da gi probvam!HelPfaite!
    Obichash li da gotvish?!Koe qstie nqma nikoga da ti omryzne?!
    обичам да готвя ама не самичка щот ми става скучно а колкото до ястието което няма да ми омръзне това са може би всички видове салати ако спадат към ястията
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    Обожавам всякакви плодове! Но най много прасковите. те са ми любимите . Сред по харесваните от мен са и портокали и зелени ябълки
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Повече от фен
    emi,na mene nikoga nqma da mi omruzne kitaiskata xrana.

Голям фен

1

моля, дайте няколко рецепти за спагети!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си