- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kulinariq
Tyrsq novi recepti, za da gi probvam!HelPfaite!![]()
Obichash li da gotvish?!Koe qstie nqma nikoga da ti omryzne?!
лял, аз рецепти не знам![]()
ама се пак ще отговоря на въпросите де :P
изобщо не обичам да готвя... само някфи работи, дето стават лесно. обаче спагетите АБСОЛЮТНО НИКОГА( ай да не се заричам де) няма да ми писнат![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
и аз съм такПървоначално написано от amy lee
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Да обичам да готвя и какво от това?
мога да чистя да пера и други неща лошо ли е?
само малки лигави дечица мразя обичам такива който са прилежни и неплачат много
много подходяща тема...точно след малко приятеля ми ще идва до нас да правим кекс (не се шегувам...точно това ще правим) щото не ми вярва,че мога...иначе най-обичам да си правя зеленчукова супа и картофи в микровълновата....също и картофени кюфтета мога...![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
kaji kakuv tip qstie predpo4ita6,6te se opitam da ti dam ideika
![]()
, 6toto ot kakto jiveq s gadjeto si dosta ne6ta ponau4ih :P
Аз сьщо оби4ам да готвя но не много 4есто 4е нямам време а ина4е ястието което никога няма да ми омрьзне е ПИЦАТА![]()
4e koi ne e takaПървоначално написано от naty
vsi4ki si hapvame spagetki
![]()
Ami da kajem nqkakva lqtna salatka, no da e po interesna[ neshto po -razlichno ot tova koeto vseki znae-shopska,ruska i t.n.]; xM moje nqkakva tortichka ili keks4e , da e s plodove -obojavam plodovete!!!
dA PRODYLJA DA PITAM?!KAKVI SA VI LUBIMITE PLODOVE?!
![]()
значи аз ядох една много вкусна салата и засищаПървоначално написано от She-Devil
Казва се Италианска салата и имаше домати,краставици,макарони (варени),кашкавал,шунка,мар лка и кротони(препечени хлебчета на кубчета) и някакъв италиански сос ама може да мине и без него ...ходи си и соев сос...аз него на всичко го слагам....![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Спагети![]()
![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
АЗ не мога да готвя,но мога да ви дам рецепта за сладоледена торта(много бързичко става),а е и много вкуснаСамо ви трябва 2пакетчета сладолед на прах,1 пакетче бисквити(ако е вазможно по-танички) и едно готово руло
Тортата се прави в онези тавички,където имат и основа нагоре(ама как и обяснявам само...)и се нареждат първо половината от бисквитите след това се слага част от разбития сладолед,после нарязаното руло,пак сладолед след това се нареждат останалите бисквити и накрая отново сладолед
Украсявате,както пожелаете и слагате в камерата.Наистина се надявам да разбрахте нещо от написаното,ако не питайте ако ви хареса рецептата
![]()
Аз също не мога да готвя. Веднъж се пробвах да изненадам нашите като им направих бобена салата, ама не можах да сваря боба. Беше хрупкаво.![]()
![]()
Много обичам пържени картофки и пилешко на скара. Никога няма да ми писнат тортите и вообще всички сладки неща. Жалко, че се пълнее от тях.
Здрасти! Ето ти рецепта за Кейк:
4 яйца
1/2кг брашно
2 чаши захар
1 чаша прясно мляко
1 чаена лъжица сода бикарбонат
1 бакпулвер
2 лъжици какао
всичко тва го разбъркваш.преди тва както се сещаш омазняваш тавата с олио.В сместта можеш и да добавиш малки парченца от любимите ти плодове.Пече се на умерена фурна-30-40 минути!Отгоре може да поръсиш с пудра захар или стафиди!
Доста е вкусно!![]()
обичам да готвяПървоначално написано от She-Devil
ама не самичка щот ми става скучно
а колкото до ястието което няма да ми омръзне това са може би всички видове салати ако спадат към ястията
![]()
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Обожавам всякакви плодове! Но най много прасковите. те са ми любимите . Сред по харесваните от мен са и портокали и зелени ябълкиПървоначално написано от She-Devil
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
emi,na mene nikoga nqma da mi omruzne kitaiskata xrana.![]()
![]()
моля, дайте няколко рецепти за спагети!