мразя бебтата и неискам да имам деца по възможност
но ако стане нещо по-добре да е момче
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
mi super mn obi4am decata no o6te mi e rano da stavam maika.no mislq ili pone taka da buda dobra i mn mn mn pe4ena maika!
радват ме бебетата (това ми напомни за нещо...), но по-големите от 4 нагоре не мога да ги понасям. тъпи са, ровичкат ти в нещата, пищят и те тормозят. добре че нямам такова животно у нас...
И аз много се радвам на бебенца и малки деца , но за съжаление и аз не знам как да се държа с тях.Интересни са ми да ги гледам как играят , но само отстрани.
obojavam bebeta iskam blizna4eta[mom4enca]![]()
оле супер си мечтая за някво много голямо семеиство искам много дечица постоянна врява. Естествено на 17 не мисля да правя поколение, но след 25 със сериозен приятел доста ще се замисля колко дечица да направя по-малко от две няма да са!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ами аз много обичам бебенцата,стига да не се налага да им сменям памперса.Определено още не съм готова да ставам майка(все пак съм на 14),а някога искам да си имам момче и момиче,а може и близнаци да са ама да са брат и сестра.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Гледам кво съм отговорила преди два месеца и сега не мога да повярвам просто колко се промениха нещата. Сега просто като видя някакво малко сладурче на улицата умирам...и като ме погледне си едни големи очички и ми се усмихне...разтапям се...иначе все още ме обичат много бебенцата, за което много се радвам. Колкото до това колко деца искам....еми 2Първоначално написано от GeRyTo
Искам момиченца..или момченце и момиченце, а пък ако са близначета ще бъде супер
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Мдаа...и аз много обичам малки дечица ама не смятам,че 15 години е добра възраст да станеш майка...![]()
Е,след 10-ина и повече години може да се замисля.А относно това,какви искам да бъдат...момиченце и момченце е най-добрата комбинация според мене.Абе,в крайна сметка,каквото и да е,все ще го обичам
![]()
Аз искам дечковците ми да са двенки и както повечето да са момче и момиче ... А и бебенцата мн ги обичкам само че като станат ходещи но все пак бебета и бягащи подир теб са ми сладки само до първите 10 мин а и и мен бебетата и вообще малките дечица мн ме обичкат...
obicham bebetata. iskam triznaci.
т. 2, 9
Emi obi4am bebenca...oba4e da gi gleda drug smisul az samu da gi gu6kam da si igraq s tqh...ama da gi vazpitava nqkoi drug! Ne sym gotova za dete opredeleno! Pone 10 godini o6te da pojiveq![]()
A ina4e mn iskam 2 momi4enca-po vyzmojnost s razlika max 3 god za da si stanat mn blizi4ki
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
rano mi e o6te za bebe![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
Разбирасе че обичам бебенцата!Даже много,но определено не съм готова да стана,мама!Много искам момченце!
amm malko rano be hora.ama ina4e bebencata sa qki... sno6ti gledah nqkolko maiki s lapencata si i be6e mn sladko.furfalacite ti4kat i si igraqt...jestoko.ina4e iskam mom4e i momi4e i na momi4eto i ime sum mu izmislila(ujas)-lora
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Хммм интересна тема...На мен пък бебетата нещо не ме кефят особено...не че не са сладки ама като ми ги дадат да ги гушкам ми става някакси тъпо...просто незнам как да се държа с малки деца!Иначе аз си имам сестра на 7 години и е голяма лигла,добре че се виждаме веднъж на няколко месеца (тя ми е полу-сестра)Не обичам си я по принцип,ама като вземе да мрънка и да реве направо ми идва да я напердаша![]()
А за това дали искам деца-естествено,че искам ама след 10 години,че и повече...Със сигурност обаче трябва да си имам работа,образование и мъж,за да отглеждам децаНо честно да си кажа предпочитам да си осиновя дете...все пак домовете за сираци са пълни с изоставени ангелчета,от които никой не се интересува...Пък и много ме е страх от раждането...това е някаква адска болка и то продължаваща няколко часа,пък и можеш да умреш или най-безобидното да си развалиш фигурата!Абе не е за мен това и толкоз.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел