.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен
    Град
    gr. Sofia

Ако си вълшебник за един ден,какво ще направиш ?

Ако си вълшебник за един ден ,какво ще направиш ??

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Ще се науча как да остана вълшебник за повече

RaZbiVa4kA_89
    Guest
    6te prevurna nqkoq jaba v me4taniq princ i 6te napravq magiq ve4no da me obi4a

Ами бих направила света по-добър и може би бих накарала LP да дойдат на концерт в БГ !! Ааааа,да,и щях да направя билетите за концерта по 10-15 кинта,не повече !!

Цитирай Първоначално написано от slim_shady_lady
    Ами бих направила света по-добър и може би бих накарала LP да дойдат на концерт в БГ !! Ааааа,да,и щях да направя билетите за концерта по 10-15 кинта,не повече !!
    Аааааа,забравих,бих накарала и ЕМИНЕМ да дойде до тука !! Ама билетите щяха да са малко по-скъпички...така по 20-тина лева...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    да живея щастливо

аз бих се пратила някъде където няма да имам възможност да ида ако не съм въл6ебник

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Първото и най-важно нещо ще е да откажа цигарите и алкохола!
    На второ място да спра да флуудя после да спра флууденето във форума което мисля ,че е невъзможно шото флууда си тече навсякъде..ще изселя всички цигани по-далеко от земното кълбо ще направя така ,че да няма бедни!И незнам дали ще ми стигне времето ааа бих могъл да спра времето и да направя така ,че да съм вълшебник завинаги!!!!!!!!!!! Чак и аз не си вярвам :P
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Lipsva mi jelanieto da sam val6ebnica.. ne se se6tam kakvo mi se iska ili bi trqbvalo da napravq. A i ne smqtam, 4e vuob6te ima takova ne6to.
    Ako pitate men - tova e tap vapros..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ще си пиша тройките и няма да ходя на изпити

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Az PUK NQMA DA PROMENQ NI6TO 6TOTO VSI4KO E NAPRAVENO
    TAKA 4E KOGATO NE HARESVA6 NE6TO DA RZBERE6 4E DRYGOTO TI HARESVA... I VUOB6TE BEZ DOBRO NQMA6E DA IMA LO6O.. I BEZ PRE4KI NQMA6E DA SE Y4IM DA SE SUPROTIVLQVAME.. I DA OZENQVAME KOGATO NAPRAVIM NE6TO.. ABE ni6to ne bih promenila

Град
    Na LuNaTa :D
    Цитирай Първоначално написано от xandria
    TAKA 4E KOGATO NE HARESVA6 NE6TO DA RZBERE6 4E DRYGOTO TI HARESVA... I VUOB6TE BEZ DOBRO NQMA6E DA IMA LO6O.. I BEZ PRE4KI NQMA6E DA SE Y4IM DA SE SUPROTIVLQVAME.. I DA OZENQVAME KOGATO NAPRAVIM NE6TO.. ABE ni6to ne bih promenila
    kefi6... no az moje bi bih promenila nqkoi ne6ta...v momenta ne se se6tam to4no...no opredeleno bih napravila jivota si malko po0-dobar
    ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Бих направила така, че да съм вълшебница за повече от един ден :P
    Бих си осигурила щастие, също и на близките ми! Бих се омагьосала така, че да мога да летя :P и да не остарявам, само да помъдрявам :P
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Град
    Варна
    Neka da stana pak posle 6te vi pokaja..
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Mi purvo 6e izsipa sudurjanieto na vs magazini za drehi v garederoba mi....posle 6e nakaram opredeleni hora da sa mi v krakata....posle 6e dokaram LP v hola mi.....posle 6e izsipa i sydyrjanieto na germanos u nas......i tfa e mai

Супер фен
    Град
    sofia
    bih se opitala da opravq 6ibanata Bulgariq, da ne jiveem v takava mizeriq, i da ni tup4at kato..............

Guest
    Бих изтребил сички тъпи американета, евреи, мангале, хора които ме дразнят. Бих си усигурил безкраен източник на паричка. След това ще избия сички, които не ме харесват, за да няма проблеми... Си призова една вила с басейн, хамак и... Безкраен източник на студена бира. След това ще си направя алиби та никой да ме не бара во век и веков и т'ва ми стига...

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    bih naso4ila edin meteorit kym zemqtq, da ni zatrie si4ki--- taka 6te sloja krai na gladyt, mizeriite, trafikantite i vsi4ki bokluci... da ni iztrie ot liceto na zemyata...mauhauahauha... za da zapo4ne nov etap, s po-malko degradaciq na tazi planeta, da se zarodi ne6to krasivo na na6e mqsto. nie ne zaslujavame zemnite blaga !!!
    we'll die alone like a stone ^^

moje bi bih napravila 6IBANIQ svqt po-dobar,bih promenila horata..sa6to 6te napravq taka 4e az i moqt priqtel da otidem ZAVINAGI na nqkoe mqsto kadeto nikoi nqma da ni bezpokoi i bih prekarala ostataka ot jivota si s nego,za6toto mnogo go obi4am i nqma da moga da preodoleq,ako toi re6i da se razdelim!!! moje bi i drugi ne6ta bih napravila,no..

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    бих се промъкнала в стаята на моето слънчице и да го гледам докато спи Бих стояла цяла нощ над него и да го видя как сутринта отваря очи,за да започне новия си ден.бих се промъкнала в дома на някои мои приятели или познати,за да видя какво говорят и дали са искрени с мен или лицемери
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Бих се научила да остана вълшебница за винаги и вместо дъжд от небето да валят пари.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Град
    Sofia-Ov4a kupel 2
    Цитирай Първоначално написано от xandria
    MN VQRNO NA SU6toto mnenie sum
    BIG ФЕН НА the O.C
    edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
    (me4o PUX)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си