- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усмивка
Аааа...да и за това...да втълпиш на хората как е редно да мислят.НЕВЪЗМОЖНО!Опитвала съм се.Хората са такива каквито животът ги е направил,такива каквито са си.Неможеш да промениш тях или начинът им на мислене.Да ти кажа за всичко си има време.Ще дойде и за тях моментът,в които ще се осъзнаят.Но не трябва да ги управляваш.Господ(незнам дали вярваш в него) ни е дал свободна воля и мисълта.Щом го е направил значи е имал нещо на предвит,затова ги остави.Не ги карай да мислят така както ти смяташ за добре.Нека мислят както те смятат за добре.Ще дойде ден когато и те ще почнат за разсъждават както трябва.Но затова си има време и дотогава си им помагай такива каквито са.Не се предавай,защото ако няма хора,които да вършат добрини ние накъде сме тръгнали тогава?Първоначално написано от morsmordre
Много добро сайтче. Ама не ме накра да се усмихна понеже по принцип усмивката не слиза от лицето ми![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Много симпатично сайтче![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
mnogo mi aresa![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
SUper gotin sait!MASHALA!![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
много е хубаво,ако някой знае други такива подобни, да казва![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ХахаМного съм щастлива,че ви хареса.Опасявах се,че на никой няма да му пука и ще си го подмине.Сайтчето е обновено.Вижте линкчето -"За теб".Може пък да измислите нещо
Едно огромно и СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ за хубавите коментари
![]()
Ааа да и всеки,който има някакви идеи каквито и да са да подобрим сайтчето,да пише.Заедно можем пък да създадем нещо много по-хубаво![]()
Ооо с удоволствие ако ми хрумне нещо ще ти пиша.Много е сладко сайтчетоПървоначално написано от шашавелка
![]()
Gotino i pozitivno sait4e, ne sam go vijdala no sega s radost 6te go razgledam10x
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Neznam ma mene tva sit4e me sduhaina4e e dobro mn daje i ima mn istini
Все едно слушам себе сиПървоначално написано от morsmordre
Много е трудно да даваш най-доброто от себе си,а в замяна да получаваш само лошо.Много е гадно да ти пука за другите,а на никого да не му пука истински за теб.Ужасно е да виждаш,че колкото и да се бориш с тоя скапан живот,той става все по-труден...Как да продължаваш да бъдеш силен като постоянно те мачкат?!в един момент ти втръсва от всичко,иска ти се да спреш да мислиш за другите,да не ти пука за нищо,но не можеш.Искаш да запазиш усмивката на лицето си,но не можеш....трудно е да се правиш на весел,когато не си...
шашавелке,моля те остави си мейла тук,искам да ти пиша