.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: Усмивка

darkness_light
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre

А аз това и се опитвам да направя - да втълпя на хората около мен как е редно да се мисли!

П.П>>>Пратих го на двама души този сайт и съм сигурен, че поне тях ще ги накара да се усмихнат.
    Аааа...да и за това...да втълпиш на хората как е редно да мислят.НЕВЪЗМОЖНО!Опитвала съм се.Хората са такива каквито животът ги е направил,такива каквито са си.Неможеш да промениш тях или начинът им на мислене.Да ти кажа за всичко си има време.Ще дойде и за тях моментът,в които ще се осъзнаят.Но не трябва да ги управляваш.Господ(незнам дали вярваш в него) ни е дал свободна воля и мисълта.Щом го е направил значи е имал нещо на предвит,затова ги остави.Не ги карай да мислят така както ти смяташ за добре.Нека мислят както те смятат за добре.Ще дойде ден когато и те ще почнат за разсъждават както трябва.Но затова си има време и дотогава си им помагай такива каквито са.Не се предавай,защото ако няма хора,които да вършат добрини ние накъде сме тръгнали тогава?

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Много добро сайтче. Ама не ме накра да се усмихна понеже по принцип усмивката не слиза от лицето ми
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Много симпатично сайтче
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Фен
    Град
    големото село софия
    mnogo mi aresa
    registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/

SUper gotin sait!MASHALA!
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    много е хубаво,ако някой знае други такива подобни, да казва
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

шашавелка
    Guest
    ХахаМного съм щастлива,че ви хареса.Опасявах се,че на никой няма да му пука и ще си го подмине.Сайтчето е обновено.Вижте линкчето -"За теб".Може пък да измислите нещо Едно огромно и СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ за хубавите коментари

шашавелка
    Guest
    Ааа да и всеки,който има някакви идеи каквито и да са да подобрим сайтчето,да пише.Заедно можем пък да създадем нещо много по-хубаво

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    мноо е готино

АvLee_no
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от шашавелка
    Ааа да и всеки,който има някакви идеи каквито и да са да подобрим сайтчето,да пише.Заедно можем пък да създадем нещо много по-хубаво
    Ооо с удоволствие ако ми хрумне нещо ще ти пиша.Много е сладко сайтчето

mn e gotino i mn vqrno
    аз десислава

Gotino i pozitivno sait4e, ne sam go vijdala no sega s radost 6te go razgledam 10x
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Neznam ma mene tva sit4e me sduha ina4e e dobro mn daje i ima mn istini

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от sini4kata
    4ak i az se usmihnah
    А пък на мен ми стана даже по-кофти...Изобщо не ме накара дасе усмихна...Хубав е сайтът, да...Но аз съм точно обратното.Вместо да разкарам гневът, омразата и жаждата за отмъщение, аз ги приемам, макар и засега да не им давам свобода.Вместо да се усмихна, аз се цупя, но защо!?Защото животът е ШИТ!Как да се усмихна, след като няма причина, заради която да го направя; как да помагам на хората, след като по-късно те ми забиват нож в гърба!?Да, помагам им!Аз може би съм единственият от толкова мн хора, които познавам, който винаги помага, дори с високата цена мен да ме боли, дори с високата цена на мен да ми е гадно.защо да се усмихвам на този свят, след като аз не получавам нищо в замяна за добрините, които съм направил? Хайде някой да ми отговори?!Може би почти всичките ми приятели са изпадали в такова положение, че да се наложи някой да ги спаси - от душевно и физическо пропадене.Но защо, след като им помагам, не получавам нищо в замяна освен куршум в сърцето, нищо освен нож в гърба...Ето затова (всъщност и заради някои др причина, ама тях не искам да ги казвам, защото няма да издържа да го видя това написано - все едно съм го изкрещял на глас) не се усмихвам
    Все едно слушам себе си Много е трудно да даваш най-доброто от себе си,а в замяна да получаваш само лошо.Много е гадно да ти пука за другите,а на никого да не му пука истински за теб.Ужасно е да виждаш,че колкото и да се бориш с тоя скапан живот,той става все по-труден...Как да продължаваш да бъдеш силен като постоянно те мачкат?!в един момент ти втръсва от всичко,иска ти се да спреш да мислиш за другите,да не ти пука за нищо,но не можеш.Искаш да запазиш усмивката на лицето си,но не можеш....трудно е да се правиш на весел,когато не си...

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    шашавелке,моля те остави си мейла тук,искам да ти пиша