- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SHTO ZA PLODCHE SI?!
ohh negramotke : Qbylka & carEvica se vika - da te svetulna :PПървоначално написано от She-Devil
az - domat - sq kosata mi e beshto podobno :P
my best fr. --> Kaisiq :P (neznam zashto)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ами себе си на Нар...защото тряа доста да го дълбаеш докато намериш нещо хубаво...най.добрата си аверка на череша щото е сладка но понякога ти писва да махаш костилките
а най.добрия си авер на банан щото е голям сладур под "кората"
Хм ... може би прасковкаА френдката ... круша
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Хммм.....аз съм прасковка....не знам защо,просто така си се оприличих,а двете ми най-добри приятелки.....едната е мандарина,другата е черешка![]()
щото аз съм кайсияПървоначално написано от tedo_davis
за това![]()
hehe kaisiike moq :P samo da mi uzreesh v burgaskite gradini :PПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ми круша![]()
А иначе баща ми ме оприличава на банан, понеже ако се сещате, имаше едно филмче - "Плодчетата" и там имаше едно бананче - Раничко. Е аз понеже съм същата - все с раницата на гърба съм![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ами можеби на тиква.Трябва да ме стоплиш със близки отношения за да опиташ от това което се крие под твърдата външност.
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
Първоначално написано от tedo_davis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз и най-добрият ми приятел сме дини, защото никога не може да се разбере какво ни е вътре.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
себе си на ягодка
а приятелката ми на пъпе6
Emi az i moita priqtelka na 4ere6ki 6toto mn gi obi4ame i mn puti sme se prebivali na 4ere6ovi dyrveta zaradi lakomiqta ni...![]()
aз см некъф хибрид между маслина
(толкова гадна че чак ти е кеф да я ядеш)
и моркоф щот см висока![]()
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
i na mene mi prili4a6 na kaisiika, 6toto si edna takava svetli4ka i rusi4kaПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
Moje bi kisela krastevi4ka![]()
:P
a nai -dobrata mi priatelka[Krasi]-praskovka![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
прасковка![]()
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
ябълка или ягода,защото ги обожавам :P
Определено си мисля че съм череша!а за коя от приятелките ми по-тоно?ще стане цяла оранжерия![]()
![]()
![]()
Mi az sym...limon4e
A priqtelkata mi qgodka