.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Щампа

Фен
    Град
    София

Щампа

Знаете ли къде в София (и по-точно близо до Красно село ако може) се правят щампи на фланелки с моя тениска и моя картинка. А и колко пари е горе-долу. Мерси предварително

Фен
    Град
    София
    Мерси, все пак никои ли незнае

Guest
    Ми тука някъде в Млад0ст има, незнам т0чн0 къде и какви пари, н0 м0га да п0разпитам?

Повече от фен
    Град
    somewhere that no one can save me...
    Попринцип малко са местата, където извършват такива услуги. Попринцип трябва да имаш връзки за да ти направят каквото искаш в някой завод или фирма за дрехи, но от друга страна има и места (нещо като рекламни агенции или рекламни печатници) който също могат да ти помогнат. Лошото в случая е, че на повечето места само за 1 бройка доста ще се изръсиш...
    Аз ти предлагам да отидеш с/у "На Тъмно".. зградата която е с/у него(и малко в дясно).Гледай за малка табелка над входните врати.. пише агенция или нещо от сорта.. става дума за реклами. Не съм ходил отдавна на там и съм забравил името. Та, въпросната фирма се занимава със направата на рекламни матеряли, всякакви. Включително и щамповане на тениски. За цени.. на място ти казват колко ще струва, зависи от големината на това което искаш да се щампова. Колкото е по-голямо толкова по-скъпо ще ти излезе. Ммм имаше някаква особенност за скицата.. трябваше да е на дигитален носител(дискетка) и да е точно определена големина. Съмнявам се, че ще ти е проблем...
    Отиди и попитай за това, което искаш да си направиш. Там ще ти обяснят подробно какво трябва да занесеш и колко ще ти струва.
    ...вярата е мъртва,замина в смисъла за живот.Вятъра отвя споменът за отминалите дни.Времето заличи образът на любовта.Усмивката я няма веч,остана някъде сама,няма изход,това е моята съдба.. аз съм мъртав! ..само спомена остана да тъжи,до края на света...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си