- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко дни трае
kolko dni trae menstrualniqt vi cikul
normalno e da trae nai malko 3,nai mnogo 7.no pri vsi4ki e razli4no.pri men nqma to4no opredelen broi dni.
И аз съм така![]()
Защо,тебе нещо да не те мъчи![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
ami ne sam momi4e ama shte ti kaja - obiknovenno okolo 4-5 dena e normalno - ako mine 7 dena e zle!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Аз ще ти кажа ,че първо има значение на колко си годинки,а друг е въпроса,че за всяка жена си е индивидуално![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
моят е 4-5 дни
При всяка жена е различно и зависи от много неща-време, възраст. При мен е 4-5 дена
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Първоначално написано от sini4kata
i az sam taka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
peteto
Уф, хора, вие явно не знаете, че под цикъл се разбира не само течението, а целия процес . Един цикъл трае средно 28 дни. А течениета ми - 4-5 дена
и мояПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ето едно знаещо момиче...И аз тъкмо това щях да пишаПървоначално написано от Анонимко
Иначе и на мен течението ми е по 4-5 дни,но цикъла ми е към 30 дни.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
4-6 дена, но зависи...може да се регулира от противозачатъчните
цикъла ...28 дни , а течението 3-4 дена![]()
Ебаси тъпите въпроси! Нямам думи просто! К'во те боли колко ми трае цикъла?!![]()
След като си толкова заинтересувана ще ти кажа, 4-5 дни! Дано да съм задоволила любопитството ти!![]()
Ей начи почудихте се вече к'во да питате!
mejdu 5 i 7 dena
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
zavisi na nqkoi ne im svar6va te4enieto
Аз съм дребен с очила и нямам никакви проблеми!
Cikalat e ot 28 do 35 dni v nai-redki sluchai ima anomalii, a techenieto e ot 3 do 7. Ako e nad 7 e zle!
Моят обикновено е 4-5 дни.За всяка жена е индивидуално,не се притеснявай.Лошо е само,ако трае над 7-8 дни.
Fuck me,i am famous!
edna sedmica
4-5 dena
5-6 дни максимум.
ami moeto te4enie e 4-5 dena i posle mn malko kam 2 dena do kato se iz4isti sredno e taka po-princip.
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!