.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)

tapo li e ako si mimi4e?

e tapo li e spored vas momi4e da trenira fitnes i da pie broteini i bianaboli?

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia

:)

neznam zvu4i mi strano momi4e da pie bianaboli v kuv smisla na fitnes super mnogo mime4eta hodqt na fitnes a ako e kakto mom4etata hodqt i vdigat shtangi izglejda strano no ne i smesh pone za men e taka

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    iskash da kajesh "proteini" mai :P
    ami spored men ne e typo no kato gledam sustezaniqta po kultoricam jenite tam sa ... uff male 1 shamar i si dolu - samo4e problema pri tqh e 4e nqmat gyrdi :P a pyk s muskulatura mojesh samo ili da izplashish nqkoe mom4e ili pyk da vduhnesh RESPEKT :P
    P.S. --> gadjeto ti e kasmetliq - ima koi da go zashtitava :P *joke*
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Град
    Добрич
    za6to da e tapo vse pak ti iska6 dobra figora i fitnesa 6te ti pomogne.daje e polezno da se zaniva6a s tova
    Представям източната част идваме на власт с яко реге
    ауайа ауайа...

Град
    LoGi4n0.......TaM Na LuNaTa
    Da ama e tupo i grozno ako nqkfo momi4e po4ne da bluska i gulta zdravo proteini.Za mene li4no e tupo tfa.Ama ian4e samo za figura moje.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Според мен, ако нямаш амбиции да станеш някаква професионална състезателка по тия спортове(бодибилдинг, културизъм и там подобните), е гадно да вземаш такива добавки. Все пак обикновено момичетата ходят на фитнес, понеже искат да са стройни и хубави, а като напращят от мускули, едва ли стават по-хубави. Но определено ходенето на фитнес е добра идея.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Bimper-ska
    Но определено ходенето на фитнес е добра идея.
    Особено хората (момичетата) които са с по-големи дупенца...сещаш ли се за кой си мисля? Хаххахаахаха....базикам се бе ! Ся да не се убидиш нещо

Иначе имам приятелка (бивша съучиничка), която ходеше на фитнес и вдигаше гири, прайше мускули...не само да бяга на пътеката или да кара колено. Но на мен такива момичета не ми харесват !!!

Еми не мисля,че е тъпо момиче да хои на фитнес...даже си е много яко...не за мускули,а просто за стягане...Ам тва да пие некви хапчета вече ми се струва тъпо.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    emi za mene e norm momi4e da hodi na fitnes..ama da pie dobavki e qko typo....6toto az go razbiram fitnesa ama da hodi6 da se stegne6...a ne da stava6 6varcenegerka....

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Тъпо е да пие някви глупости ... жените с големи мускули не ме кефят Няма нищо лошо в това просто да ходим на фитнес, но не и да прекаляваме!
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен
    Град
    sofia
    na fitnes ne e tupo da hodi momi4e, daje e gotino, no v ramkite na normalnoto, ina4e za drugite ne6ta ne sum suglasna

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    да ходиш на фитнес е супер готинко ) сигорно имаш готино тяло :P а за хапчетата не съм на мнение че е много умно...
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Фен
    Град
    Vkyshti
    Na men syshto mi zvuchi malko stranno momiche da pie razni hapcheta za zaqkvane.No za fitnesa ne vijdam nishto stranno
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Град
    Bulgaria
    Естествено ..

За фитнес не е тъпо.Но не за мускули,а за хубаво тяло. А т'фа за хапчетата вече е тъпо..
    Love you as much as you love me .. so if you hate me, it works out perfectly.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    аз
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си