.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: basein

basein

hi iskam da vi pitam kude hodite na basein i koga?(pove4e za horata,koito sa ot sf)i kolko e vhoda na razl mesta

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    4ovek trqbva da bude dostatu4no golqm,za da priznae gre6kite si,dostatu4no umen,za da spe4eli ot tqh,i dostatu4no silen,za da gi popravi!

кучка
    Guest
    еми аз ходя предимно на мария
    луиза... щото влизам безплатно

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    секи божи ден на Мария Луиза (Борисовата градина). Струва 3 лева. Водна Пързалка(30 стотинки), 2ра Водна Пързалка(1 лев), Скок(30 стотинки), Палачинка (1.60 лева), Хот Дог (1 лев), Пица(1,20 лева) и т.н.
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Guest
    Ми т0 е цял к0мплекс "Макси". Х0тел, рест0рант, има тенист к0рт0ве, къщички ... абе мн0г0 неща. П0 принцип вх0да е 15 кинта + шезл0нг на тревата + в0дата е супер студена и ак0 не се лъжа имаше 1 бира фрий, ма не съм сигурен Намира се на Сими0н0вск0 ш0се

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    То туй басейна е упер тъпо нещо, много по-яко си е на язовирчето или на море (на море не ме кефи много)

Фъки
    Guest
    Ооо аз скоро тичкам на мария Луиза

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Aз пък си ходя на Арбанаси щото познавам сина на собствениците
    Btw от Вт съмм!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Guest
    Lele zavijdam vi..Az sum ot vidin i tuk ima samo edin edinstven basein,koito se namira izvun samiq grad.Da ne govorim, 4e tam se sybirat super mnogo cigani i stava super mizerno.Puk i e golqma butanica 6ot e edinstveniq basein.Imame si edin dunav,na koito moje6 da hodi6 v opredeleni zoni, kudeto ima spasitel(ina4e ima mnogo qki i vodovyrteji).A tfa e samo na gradskiq plaj, kudeto e tupkano s mangali po vsqko vreme na denono6tieto..Znam 4e moeto mnenie ne e mn po temata ama.. da si se opla4a

Град
    inferno
    ами аз съм от Ямбол и имаме 2 басейна:/аз ходя на този,който е малко извън града и няма прах и т.н.иначе там май не пускат цигани и е мн яко

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от terror_f
    ами аз съм от Ямбол и имаме 2 басейна:/аз ходя на този,който е малко извън града и няма прах и т.н.иначе там май не пускат цигани и е мн яко
    На Вега или на Фиджи ходиш? Щото те и двата си падат малко към края на града. Аз лично ходя на Вега, щото там е по чисто отколкото на другия, пък знаете, че е опасно някой зараза да не се хване и т.н. (особено за момичета).
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Голям фен
    Град
    София
    Хехех ми на Дианабад-един за плуване,един за водна топка и един за скачане(който е адски студен :P )
    има си карти-аз си имам за 12 пъти струва
    30 лева
    иначе секи ден е по 3 лева
    а събота и неделя по 4
    и през делничните дни си има сяка сутрин ,На кафе, с Гала на живо
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Град
    ямбол
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Цитирай Първоначално написано от terror_f
    На Вега или на Фиджи ходиш? Щото те и двата си падат малко към края на града. Аз лично ходя на Вега, щото там е по чисто отколкото на другия, пък знаете, че е опасно някой зараза да не се хване и т.н. (особено за момичета).

АЗ И НА ДВЕТЕ ХОДЯ! но не са нещо особенно... мн ме кефи в сливен басейна на мъндев супер е, даже и по планетата го дават понякога.така че няма да коментерам повече то се вижда там

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми аз още не съм ходила ма мн искам
    каде е най-яко?

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Emi az mislia d ahoda s edna frendka na Viktoria,mislia 4e vhoda e 6 leva
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Aз пък си ходя на Арбанаси щото познавам сина на собствениците
    Btw от Вт съмм!
    za koi basein govorish,shoto az dokolkoto znam ima edin na centyra i sobstvenika ima 2 dyshteri,ednata mi e v klasa i mi e dobra fr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си