- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- klub4e za rd
emi iskam da vi pitam znaete li nqkoe gotino mqsto v sf kudeto moga da si otpraznuvam rojdeniq den,koito e skoroi ako kajete i ceni4ka,perfe:}6te sum vi blagodarna
4ovek trqbva da bude dostatu4no golqm,za da priznae gre6kite si,dostatu4no umen,za da spe4eli ot tqh,i dostatu4no silen,za da gi popravi!
оф ти у ред ли си?
как може да ти кажем такова "клубче"
като нито знаем на колко си нито
кви са ти фкусовете...ква мусика слушаш и т.н
кажи квиса ти предпочитанията за да те опъти някой
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Наистина няма да е лошо да кажеш подробности: Колко хора ще сте, с какви кинти разполагаш..пъ музиката предполагам няма да е проблем вие да си я носитеПървоначално написано от naty
Аз обаче ти предлагам да отидите на хижа
emi 6te pravq 15ama naty vse pak moje i da ne si tolkova agresivna nali
okolo 100 4oveka 6te sme,no na hija mn ne me ustroiva,6toto nqma kak da idem vs do tam...
otnosno muzikata...moje i da ima 4alga, ina4e dance
i e hubavo da ima dj:}
4ovek trqbva da bude dostatu4no golqm,za da priznae gre6kite si,dostatu4no umen,za da spe4eli ot tqh,i dostatu4no silen,za da gi popravi!
хехе 100 човека ,че то си е жива мини сватба бе![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Олеее..тука става сериозно...100 човекаПървоначално написано от t1^amo^Bab1
са меко казано доста
Ама като е по-далечко поне ще дойдат истиснките ти приятели
Аз поне смятам, че мястото няма никаво значение. Въпреки, че не е нормално според мен, може да събереш кинти от поканените и да го направиш мноУ яко. Един приятел на моя приателка (разбрахте ли ме) събира по 10 кинта...бяха на Рожденния му ден 3 дена . село...ся не се сещам, но е до сръбската граница. Имало е 100 литра бира
Просто са се разсипали от пиене и простащини..все пак прави 18 човека
![]()