.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: klub4e za rd

klub4e za rd

emi iskam da vi pitam znaete li nqkoe gotino mqsto v sf kudeto moga da si otpraznuvam rojdeniq den,koito e skoro i ako kajete i ceni4ka,perfe:}6te sum vi blagodarna
    4ovek trqbva da bude dostatu4no golqm,za da priznae gre6kite si,dostatu4no umen,za da spe4eli ot tqh,i dostatu4no silen,za da gi popravi!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    оф ти у ред ли си?
    как може да ти кажем такова "клубче"
    като нито знаем на колко си нито
    кви са ти фкусовете...ква мусика слушаш и т.н
    кажи квиса ти предпочитанията за да те опъти някой
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от naty
    оф ти у ред ли си?
    как може да ти кажем такова "клубче"
    като нито знаем на колко си нито
    кви са ти фкусовете...ква мусика слушаш и т.н
    кажи квиса ти предпочитанията за да те опъти някой
    Наистина няма да е лошо да кажеш подробности: Колко хора ще сте, с какви кинти разполагаш..пъ музиката предполагам няма да е проблем вие да си я носите

Аз обаче ти предлагам да отидите на хижа

emi 6te pravq 15 ama naty vse pak moje i da ne si tolkova agresivna nali okolo 100 4oveka 6te sme,no na hija mn ne me ustroiva,6toto nqma kak da idem vs do tam... otnosno muzikata...moje i da ima 4alga, ina4e dance i e hubavo da ima dj:}
    4ovek trqbva da bude dostatu4no golqm,za da priznae gre6kite si,dostatu4no umen,za da spe4eli ot tqh,i dostatu4no silen,za da gi popravi!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    хехе 100 човека ,че то си е жива мини сватба бе
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от t1^amo^Bab1
    emi 6te pravq 15 ama naty vse pak moje i da ne si tolkova agresivna nali okolo 100 4oveka 6te sme,no na hija mn ne me ustroiva,6toto nqma kak da idem vs do tam... otnosno muzikata...moje i da ima 4alga, ina4e dance i e hubavo da ima dj:}
    Олеее..тука става сериозно...100 човека са меко казано доста Ама като е по-далечко поне ще дойдат истиснките ти приятели Аз поне смятам, че мястото няма никаво значение. Въпреки, че не е нормално според мен, може да събереш кинти от поканените и да го направиш мноУ яко. Един приятел на моя приателка (разбрахте ли ме) събира по 10 кинта...бяха на Рожденния му ден 3 дена . село...ся не се сещам, но е до сръбската граница. Имало е 100 литра бира Просто са се разсипали от пиене и простащини..все пак прави 18 човека

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си