.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Iska da mu DuHaM

Hybrid View

Фен
    Град
    Sofia
    ne razbrax dobre no ti mai kaza 4e toi ti e i purviq!? kato gadje predpolagam! ako e taka naistina lo6o si napravila kato si mu pusnala za6toto ako pita6 men purvoto gadje trqbva da sa nai xubavite momenti a ne toi da te izpolzva! zburkala si 4oveka mislq!

Фен
    Град
    Сексът и Градът

Re: Iska da mu DuHaM

Цитирай Първоначално написано от flirtchence^f
    a we kvo tolkova kato e spala s nego we???vie ne ste ured ne e k***a shtoto e spala s nego sled 2 sedmici tova e napulno normalno se pak vsqko momche iska i sex ne samo celuvchici i da te durji za rukata.taka che naslajdavai se na momentite s nego i ako ti precenish duhai mu ako ne ne mu duhai toi nqma da te misli za leka ili da te zareje zaradi tova shtom mu e gotino s tebe znachi shte e s teb!

БРАВОООО!!!! И аз съм на абсолютно същото мнение Напълно съм съгласна

Iska da mu DuHaM

macka samo imai smelosta da si s nego i da mu dostavish udovolstvie taka kakto na nego mu haresva i povqrvai mi nqma da sujelqvash.ako mu dostvaqsh udovolstvie toi shte e s teb oshte mnogo mnogo dulgo vreme :P
    Zapada e za oblacite,iztoka za slunceto a smurtta za ku4kata koq dokosne moq muj!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Мисля,че не трябва да му правиш свирки!Тоя като види,че квото каже го правиш,ще ти се качи на главата!Наистина много скоро си спала с него,навярно още не те обича,рискуваш да се насити и да те захвърли като боклук.Не го допускай,не му давай!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    Stara Zagora

Re: Iska da mu DuHaM

Цитирай Първоначално написано от flirtchence^f
    a we kvo tolkova kato e spala s nego we???vie ne ste ured ne e k***a shtoto e spala s nego sled 2 sedmici tova e napulno normalno se pak vsqko momche iska i sex ne samo celuvchici i da te durji za rukata.taka che naslajdavai se na momentite s nego i ako ti precenish duhai mu ako ne ne mu duhai toi nqma da te misli za leka ili da te zareje zaradi tova shtom mu e gotino s tebe znachi shte e s teb!
    това си е лично мое мнение ,но аз не съм съгласна...доколкото разбирам от цялата ситуация той само я използва...2 седмици е рано и то за първи път квото и да си говорим...той не й бил обръщал внимание ама изведнъж взел да й обръща....никой не казва,че е курва,а просто че е постъпила прибързано и че може да си навлече много проблеми,ако го прави без презерватив..за свирките няма лошо,но само ако и на теб ти се иска!!!Прецени дали го познаваш достатъчно добре и дали му вярваш достатъчно,дали този човек си струва,защото колкото и преувеличено да звучи животът ти е в твои ръце...само ти си решаваш как ще го изживееш,но едва ли ще ти е приятно да се разхождаш с детска количка или пък да си лепнеш някоя болест...ти решаваш!Ако не се пазиш сама ,доколкото разбирам за отношението му ккъм теб той няма да те опази...замисли се струва ли си този човек?

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Фен
    Град
    Където Там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na men problema ne mi e kak da mu duham,a dali 6te sgre6a,i dali 6te mu pisna.6ibanoto e 6toto ne iskam da me misli za "leka",a ne men ne mi pre4i da mu pravia svirki,to ne m,moje da iska6,a da ne dava6.No ne mislia,4e sam na godinite,no "belqta"ve4e stana.A da vi pitam sa6to,toi iska da ne izpolzvame kondom.Nali ne e 4ek tolko fatalno bez prezervativ?
    Абе ти ми харесваш да ти пратя снимка пак може и на мен да ми се отвори парашута така като гледам .... пича маи си праи каквото иска с тебе и ти му се връзваш ....... ЖЕНИ
    THE END
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

mimetoooo
    Guest

sex

ei momi4e moje da si na 15 ama si mn prosto sori za izraza ama si e taka kak moje da mu pusne6 na vtorata sedmica .Apak ako stava na dima dali te obi4a edvali toite izpolzva samo za sex kato e vidql 4e si mu pusnala na vtorata sedmica si e kazal 4e kakvoto i da ti kaje 6te go napravi6 nemu puski izvesno vreme i 6te razbere6 dali darji na tebe e tova e ot men

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    До гърлотооооооооооооо

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Темата стара !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    moje li da ima tolkova glupavi momi4eta.. moje li tolkova lekoverna da si.. A i toq selio e za boi, male tva ako be6e sestra mi. Toi 6te6e da mi pravi svirki posle!!

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си