и както бях написал в едан друга тема ...

[b]
Мой съвет винаги използваи презерватив или за секи случаи си купуваи Постинор (инструкциите сте ги прочетеш като си ги купиш) това е най - често използвания предпазител за бременност след презерватива и е много надежден.
Ако не е лужа след издънка с презерватива до 3 часа трябва да си взела едно от тях.

Съветвам те да не го правиш без презерватив защтото не се знае колко ще е възбуден човека до тебе и до каква степен може да се контролира.

Не се страхувай или се срамуваи да пазаруваш от аптека такива продукти почти всеки го прави та ти ли няма да го правиш.[/
b]

Друго което искам да ти кажа е че много момчета обичат да маниполират мисля че е твои ред да сложиш някои ултиматум и да си изразиш личното мнение по въпроса. Според мен ако си с някои и ти си супер вюбена в него а той е с тебе само заради секса възползвайки се ЧОВЕКО ТОЙ НЕ Е ЗА ТЕБ, ти си си само на 15 години има осте много мъже в тоя свят
хора който биха те разбрали и да ти влезнат в положението. Те първа се набутваш в тези води моят съвет доверие никому докато тои не се набута пръв в калчищата иначе ти ставаш гъбещатата на края. Не мисля че на тази възраст си способна да вземеш решение дали да му вярваш та послушай ме не му вярвай тои ако е душица и с сравнително крехка психика ще се набута по тебе и то сте си проличи.
Но нека разгледаме малко от женската психика - колкото повече интрига и проблеми има в една връзка толкова повече им е интересно. Факта, че ти си само на 15години ме подвежда на мисълта, че ти самата незнаеш какво става.

Съвета ми е вкараи малко скептицизъм в цялата работа и разглеждаи нещата по обстойно и мисля, че ще почнеш да проглеждаш малко от малко на каде отиват нещата.

П.С. Това са само предположения който ти задължително трябва да ги имап предвит

УСПЕЕХ