.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

porednata tema za 1 put

sigurno na vsi4ki im e pisnalo da 4etat temi za 1 put i tn, no az naistina imam nujda ot syvet i mislq,4e tuk e mqsto,kudeto moga da polu4a otgovorite na moite vyprosi.
    taka....sled 1 sedmica zaminavam na more s moq priqtel, s kogoto sme zaedno ot pove4e ot godina i polovina. i sum re6ila da go napravim. NO, ima edno golqmo NO. mnogo ama naistina mnogo me e strah ot nejelani posledstviq kato deca naprimer. bihte li mi kazali, koi e nai-sigurniqt na4in za predpazvane ot nejelana bremennost? prezervativite dostaty4no sigurni li sa? koi sa nai-dobrite marki? kakva e veroqtnostta da se slu4i nqkoi fal s prezervativa?
    blagodarq predvaritelno za otgovorite!

Фен
    Град
    някъде там
    vij mila iz foruma iam mnoogo temi za 1 p1t.ama az 6te ti otgovorq.zna4i nai sigurniq na4i za predpazvane ot falove e prezervativa.sigurnost-99%.1 na 1000 ili 1 na 100 000 prezervativi se k1sa.taka 4e spoko
    aide uspeh

Guest
    ЛЕЛЕЕЕ ДВЕ ГОДИНИ МИ ХОДИ и я е стах от куро, знаеш ли кво земи хапчета, сложи му три нахуйника на гаджето ти дет те търпи две години вече , виж в менструалния ти календар като свърши овулацията, наеби се и след тва пий Постинор Дуо, и ако забременееш значи тва дете ще е ДЕТЕТО ЧУДО - ЛЕЛЕЕЕ...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 6 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    ne se pritesnqvai mili4ka molq ti se nedei me ubiva. vzemi si ako iska6 durex te sa nai-dobrite spokoino nqma da ti stane ni6to. vzemi tam ne6to ot roda extra strong ili ne6to takova i derzai...
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Купи си презервативи durex extra safe . Не е лоша идеята да пресметнеш кога няма да си в овулация и просто му кажи да внимава и ако трябва да не свършва в теб. Щом сте толкова дълго заедно значи държи на теб и не си му за едното ч****е, тъй че ще направи всичко възможно за теб да те пази. Но най добре сподели с него сподели страховете си. Във форума има доста инфо по темата прочетет заедно и се образовайте. Успех и не се страхувай
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

....

AMi ne se pitesnqvai, prezervativa, ako e pravilno otvoren i suhranqvan, e dostatu4no siguren

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Попринцип има само 2-3 фатални дена в месеца в които може да се забременее.Така че спокойно може и без презерватив.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    ЛЕЛЕЕЕ ДВЕ ГОДИНИ МИ ХОДИ и я е стах от куро, знаеш ли кво земи хапчета, сложи му три нахуйника на гаджето ти дет те търпи две години вече , виж в менструалния ти календар като свърши овулацията, наеби се и след тва пий Постинор Дуо, и ако забременееш значи тва дете ще е ДЕТЕТО ЧУДО - ЛЕЛЕЕЕ...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 6 от правилника!
    Благодаря!
    Че човека си има гадже ама мърда от време на време няма лошо..

1 na 1000 бил шанса ама друг път .. текива ментаци правят презервативите че си нема връзка .. шанса да се скъса е огроменнннн .. по добре противозачатъчни .. въпреки се щом ше ти е за първи път не вервам да забременееш .. ам за по нанатък трябва сериозно да помослите ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Вие олигофрени ли сте, че да не видите, че темата е от 2005 година?!?!?
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Темата е от 2005

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си