- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- POMO6T!!!:)
MOLQ VI kajete mi kak si slagate tozi podpis pod mnenieto si???ako vse pak nqkoi mi otgovori 6te sam mu mnogo blagodarna
[img]url[/img]-tova e za kartinka![]()
Амм първо трябва да си регистрирана![]()
Влизаш в профил и там си пише- подпис. И след това слагаш [img] Линк на картинката [/img]![]()
Because I love you and I'll do anything
I'll give you my heart, my everything
Because I love you, I'll be right by your side
To be your light, to be your guide
"НЕ" и "ЗНАМ" са две отделни думи!
Хехе как искаш да сложиш подпис без да имаш регистрацияМоже и да не е картинка, просто като се регистрираш, отиваш в менюто профил, както каза Immortalka и си пишеш подписа.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
da no kak da razbera kav e linka??????:P
molq vi pomognete mi kak da razbera kav e linka na kartinkata?ot skoro vlizam v teen i ne znam kak![]()
И аз имам сащия проблем.Незнам как да разбера какаж е линка на картинката.Веднъж пробвах, ама нищо не стана.Значи...ставаме две, които се нуждаем от малко помощ!![]()
Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!
ako mojete da mi ka4ite nqkolko linka MNOGO 6TE VI OBI4KAM !!! :P [img]url[/img][/img]
[b]zna4i purvo se regva6, posle otiva6 v profil, ako iska6 da si slaga6 avatar,namira6 si nqkakva kartinka ot nqkoi sait, clikava6 s desen buton vurhu kartinkata, posle otiva6 na properties,kopira6 URL-to i posle go peistva6 na mqstoto v profila![]()
avatar moje da si nameri6 navsqkude-otiva6 v google,pi6e6 avatar ili kakvato tam kartinka iska6 i kakto ve4e obqsnih i vzema6 URL-to http://www.bg-tuning.net/avatars3.php-tuk ima avatari,oba4e sa malko tupi, moje6 da si nameri6 po-hubavi.
a ina4e ako iska6 kartinka v podpisa-[img]url[/img]
Uspeh!![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Абе мацки кажете от софия ли сте и ако сте от кои квартал сте и ако немате нищо против мога да ви покажа,аз или некои друг,ма само ако искате.
ot burgas sam ama ako vse pak ti se idva do tuk se otbii v nas za6toto sas sigurnost 6te imam nujda da mi pomogne6,ne6to ne go shva6tam i sq se opitvam ama aaa ne staa kofti bez podpis 6e sam sorri
e huu de ko e tva properties,kak se kopira URL-to i kak se peistva???????sorri ama ili sam tupa ili ve4e nz.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от az KRASAVICA
e ti kak iska6 da ima6 podpis,kato dori ne si si reg-nala nick ?!![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
na mi6kata natiska6 vtoro kop4e i dava6 properties(kato si si izbrala kartinka), posle vijda6 url, pak dava6 2ro kop4e posle copy, vliza6 si v profila(razbirase sled kato se regne6), otiva6 na podpisПървоначално написано от az KRASAVICA
,tam pi6e6 [img]urlto, koeto si si haresala(2ro kop4e pak i paste)[/img]tova e dano toq put se spravi6
Хей ,момеее![]()
![]()
Не разбра ли ,че първо трябва да се регистираш
тук
И след това влизаш в регистрацията и даваш там където пише профил ,и накрая [img]линк на картинката[/img]
И пак- линка се зима като дадеш с дясното копче на мишката върху картинката,даваш properties и копираш Url![]()
![]()
Дано вече разбра...![]()
EDNO OGROMNO BLAGODARQ NA VSI4KI KOITO OTGOVORIHA NA TEMATA MI!!!DANO VSE PAK DA SAM SE SPRAVILA[img][/img][urhttp://free.hit.bg/branko/Kamelia_29.jpgl][/url]
da,no za6to mi izliza kato link a ne kartinkata???????are pak ne6to ogelpih nali???
![]()
Става си![]()
Сложи [img] [/img] от двете страни на картинката .Обаче без разстояния.
[img]ЛИнк[/img]
а не [img] линк [/img]
taka....???????//[img]http://easdas.hit.bg/bscap011.jpg
[img][/img][img][/img][/url]
offff mnoo sam kuha mi ne staaa pri men vijda6 li![]()
taka li..??![]()
Виж,че втората картинка която си пуснала е станала .НЕ оставям място между [img]ЛИНК[/img]
а не [img] ЛИНК [/img]
разбираш ли ме ?да няма мястооо
оффф моля ти се не я учи как
ся като наслага тия камелии и
гофна ше ми се придрайфа!
...Romance Is For The Weаk-Minded
...
da no za6to ne izlizat vsi4ki kartinki koito sam si postavila kato podpis,a samo po edna?[/img]http://free.hit.bg/branko/Kamelia_29.jpg[img][/img][/url]
Мърдарче виж ,че тя и така не може да се научиПървоначално написано от Murderdoll^^
![]()
Мхаха