.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Guest

18+: Vypros kym jenskata chast ot foruma

Zdraveite! Imam malyk problem ili po-tochno dilema. Priqtelq mi iska da se izprazni v ustata mi no az ne znaq dali bi mi haresalo. Svirki mu pravq i mi e hubavo no za tova ne sym mnogo sigurna dali 6te e taka. Sram me e da govorq s priqtelkite si za tova i zatova vi pitam tuk. Kakvo mislite? Vyprosa e do tezi koito sa opitvali. Hubavo li vi e kogato spermata se izliva po nebceto i ezika vi?

Guest

Re: 18+: Vypros kym jenskata chast ot foruma

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite! Imam malyk problem ili po-tochno dilema. Priqtelq mi iska da se izprazni v ustata mi no az ne znaq dali bi mi haresalo. Svirki mu pravq i mi e hubavo no za tova ne sym mnogo sigurna dali 6te e taka. Sram me e da govorq s priqtelkite si za tova i zatova vi pitam tuk. Kakvo mislite? Vyprosa e do tezi koito sa opitvali. Hubavo li vi e kogato spermata se izliva po nebceto i ezika vi?
    Mislq, 4e i m0m4eta m0gat da se vkli4at v temata, n0 razbirase m0mi4etata m0gat da kajat kakf0 e useshtan0.
    Za vkusa m0ga da kaja, 4e zavisi 0t t0va kakv0 e ql0 m0m4et0

Ae Uspeh, i ak0 imash jelanie pr0bvai, sam0 taka shte razberesh kakv0 e :P~

Guest
    mersi za mnenieto mila. Dobre neka i momchetata se vkliuchat ako imat kakvo da kajat.

am spored mene e gadno,az ne pravq svirki na pr mi i ne bih dala da mi sa izpraznqt v ustata o6te vednaj gadno e use6taneto

мм знам че ананаса прави вкуса
    на спермата сладък напий
    приятеля ти с сок от ананас и после
    кажи дали верно е било сладко
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^^
    мм знам че ананаса прави вкуса
    на спермата сладък напий
    приятеля ти с сок от ананас и после
    кажи дали верно е било сладко
    taka e.i oshte neshto-ako pushi(mnogo ili to4no predi na se izprazni v ustata ti) nqma da e osobeno priqten vkusa.dori leko nepriqten.

няма да умреш, ако опиташ.
    Пък може да вземе да ти хареса
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

za shtastie ne pushi. chestno kazano me e malko gnus no ne sym opitvala i ne moga da znam sas sigurnost. iskah da vi popitam dali e hubavo po princip dali dostavq dopylnitelno udovolstvie i za dvamata. do sega vinagi e svyrshval varhu tialoto mi no znam che iska mnogo da me gleda kak oblizvam i galtam vsqka kapchica ot spermata mu. poddarja penisa si vinagi chist osven tova i nikoga ne me e bilo gnus ot nego. spermata obache e vse pak drugo neshto. chackam oshte komentari.

ne znaia zashto mneniqta mi izlizat ot tova ime. iavno niakoi koito e sedql na komputera predi mene se e registriral molq za izvinenie choveka.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 9 от правилника!
    Благодаря!

Абе...гадничка си е, но какво пък толкова, можеш да го преживееш, ако толкова настояваш да му доставиш удоволствие (по този начин).
    Само гледай да не се издрайфаш! Гълтай направо и не го задържай дълго време в устата, защото е "леко" неприятно. И все пак...при всеки е различно, така че щом имаш желание пробвай! Аз мисля, че в този живот всичко трябва да се опита.

Гостенчо
    Guest
    Бе вие вярвате ли си че ако пиел ананас щяла да е вкусна, или ако е ял чесън ще мирише на чесън. Няма такова нещо бе, стига с тез митове които си ги разказват 12-13 годишни деца.
    Ако ям кюфтета на скара ли ще намирисва а???? Хаахахах
    Спермата не се прави по време на секса че да има значение какво си ял преди 2 часа. Аман от глупости

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Ако искаш да му доставиш голямо удоволствие давай

ами може да пробва6 да види6 как е.все пак секи си има разли4ен вкус и разли4но мнение.на едни им харесва на други не.няма да умре6 ако пробва6

Супер фен
    Град
    sofia
    4ak vkusno ne e ,
    no probvai samo taka 6te razbere6 vkusa na spermi4kata

Guest
    ne sam sigurna che kato vidi (nesymneno shte mi prolichi) che ne mi haresva shte bade dovolen. tolkova li e ujasno? Biaha mi kazali che moje i bez da se galta po niakakyv metod chrez vkarvane na penisa v garloto. probvali li ste? kak e?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne sam sigurna che kato vidi (nesymneno shte mi prolichi) che ne mi haresva shte bade dovolen. tolkova li e ujasno? Biaha mi kazali che moje i bez da se galta po niakakyv metod chrez vkarvane na penisa v garloto. probvali li ste? kak e?
    Ак0 успееш да г0 лапнеш целия ...

Фен
    Град
    Вкъщи
    Да другия ваиант е да глътнеш пениса вместо спермата пхяхяхяхяях

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 11 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не е някакъв супер гаден вкус. Тъй че всичко е до настройката мисли за него, че му доставяш удоволствие. А за вкуса наистина има значение това, което яде. Но просто не се замисляш и гълташ
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

awe davai
    nqa da umre6 spokoino
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

От опит глава не боли!
    Аз лично немога защото от миризмата на сперма ми се гади.
    Но ако мъжо иска и си е заслужил ще се прежаля. Щом държиш на момчето и искаш да му е хубаво пробвай!!! Така ще знаеш какво е! Не съм чула някой да е умрял от това.
    С бебе Иван - 13.10.2004г.
    Таралежът е птица упорита-
    без да го ритнеш не излита!

Ужас,тоя маи те използва .Не се даваи
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    не е толкова зле както някой го описва и не е гнусно! просто по бързичко гълтай за да няма време да почне да ти се гади ако не е от най вкусните... ае късмет и найстина не е болка за умиране нищо няма да ти стане а пък и спермата е полезна. а наистина момчетата много ги кефи
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^HOTbabyHOT{f}
    Ужас,тоя маи те използва .Не се даваи
    i az taka mislq! otkude nakude 6te te kara da mu gulta6 spermata vkusa ne e tolkova gaden, no ako nqma6 jelanie NE SE NASILVAI

олеее
    кви ли не работи непрочетох докато стигна до пост реплай-а.
    Основния фактор за вкуса на спермата е до каква степен е пушач и дали пуши и дали има липса на витамини човека ако се храни редовно и рационално мога да ти кажа, че няма проблем.
    Примерно аз сам пушач пуша по една кутия на ден 100мм цигари не ям редовно но въпреки това е доставяло удоволствие на приятелката ми и на мене.
    Единственото нещо кеото ти остава е да пробваш и да кажеш как е било. Все пак има хора които обичат домати има хора които пак не обичат.
    Нищо няма да ти стане от 20мл сперма даже бих казал че е полезно съдържа ужасно много витамини и белтъци които са много полезни за един човешки организми.
    Нека се замислим и кой е основние источник за женската козметика.
    Това не е нещо ненормално просто малко перверзничко, но все пак е често срещана практика.
    Аз лично ти препоръчвам да опитап пък като не ти харесва или ти стане лошо не го прави пак и приятеля ти ще те разбере каквото и да стане и ако се обичате мисля, че би го приел като жертва от твоя страна и ще остане поласкан

Just Try Then Share With Us )

18+: Vypros kym jenskata chast ot foruma

nachi macka glei sa:na momchetata tfa mnoo im haresva taka che davai dostavi mu uidovolstvie na gadjeto ti.v tova nqma nishto losho a i ne e bolka za umirane nito e tolkova gnusno nishto osobeno ne e turpi se i gultai vednaga inache moje da ti stane malko gadnichko.taka che davai smelo nema nishto strashno :P
    Zapada e za oblacite,iztoka za slunceto a smurtta za ku4kata koq dokosne moq muj!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си