- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво работят родителите ви
тука като гледам едно 90% са тяхните са бизнесменчета... само гледайте да не се разглезите покрай кинтите. Просто съветче.
Имаме семеен бизнес, фирма за строителство.
И при мен такаПървоначално написано от Impressive
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мамчето - нещо в хлебозавода в Добрич. Ама не прави хляб, деНещо на компютър беше.
Татенцето - нямам представаНе съм го питала, не ме интересува
![]()
маика - заболекар
тати - лекар.. (джи пи)![]()
"за луксозни чанти" ...Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
прозвуча мн надуто... ххммм
мама е учителка и същевременно с преподаването с брат ми направиха салон за красота... а баща ми е началник склад за всички ваксини които рпистигат от др държави...после идфат някфи от окръзите от цяла Бг и си зареждат болниците... хм.. нищо особено...
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Мамчето е даскалка а баща ми е главен редактор на списание.Лятото си имат собствен бизнес-ресторант и малко хотелче на плажа.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Мама е стоматолог, тате по професия е строителен инжинер, но работи като офицер. Доволни стотинки взимат, особено мамчето![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
и двамата се занимават с ресторантьорство-МAMACITAS, ако сте ходили на Сл.Бр. близките 3-4 год неможе да не го знаете.....
A зимата са в чужбина гурбетчии.
Мексиканския до Кубан ли?Първоначално написано от the EXPLOITED
Майка ми е учителка по Информатика ..
баща ми ( тоз дето .... майка ми не ми е точно баща но това е друга история ) е юрист консулт ( нещо като адвокат )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
майка ми е учителка, а баща ми е пожарникар![]()
Майка ми е учителка, а баща ми работи в някаква фирма, но не знам точно като какъв.![]()
![]()
Гордея се с това което работи баща ми .. Шофьор на камион , плюсовете са през лятото - ходене по другите държави с него ..
Майка ми в момента е безработна , иначе работеше при Жана Жекова.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Баща ми е служител в Общината за земеделие и гори или нещо от тоя род беше.Майка ми тя е строителен техник,нещо по точно като счетоводител се води и изкарва доста парички от това хах![]()
офф мн тъпа тема нз как така от 200 човека на 198 родителите им са бизнесмени,а децата им дори незнаят какво работят те тцтц
Майка ми е прокурор
Баща ми е Следовател![]()
Ne e bezmislena temata be,ot neq vijdam,che pochti cqloto naseleni se zanimava s stroitelstvo![]()
Moite roditeli sa s chasten biznes.
Neshto ne moga da pisha na kirilica,nqkoi da pomogneNe mi se poqvqva tazi fonetika ili tam kakvoto beshe
Nqkoi da mi obqsni kakva e prichinata?!
kusmetliika :PПървоначално написано от sladka_blondi
Майка ми е рехабилитатор,Баща ми Работи в най-голямата фирма тук за полезни изкопаеми и е шофьор на некфи огромни превозни средства,и аз незнам какви са точно.Отделно се занимават с частен бизнес С маслодайни рози.супер доволно..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Баща ми е полицай кефи ми вика само някой да ти каже нещо веднага ми казваш
![]()
![]()
А майка ми е фотограф![]()
Еми мама е началник склад в 1 фирма,а професията на баща ми не се казва уж не работи ама аз знамнемое човек който не работи да е бол с пари!
![]()
![]()
![]()
Тате е бивш полицай,сега е лична охрана.Мама не работи сега,почива си(искам и аз такава работа).![]()
Майка има салон за красота,а баща ми работи в една фирма.![]()