- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kum mom4etata...
Kakvi momi4eta pove4e vi privlichat-s rusa kosa i kafqvi o4i,rusa kosa i zeleni o4i ili rusi sas sini o4i???I koi ot izbroenite vi vazbujdat nai mnogo i za6to???
А мислиш ли, че очите в един човек са най-важното ? И точно от тях ще се възбудиш най-много? Има толкова много неща, които могат да ти харесат в един човек, а и само едно да ти кажа външния вид (първото впечатление) в 99% лъже. Така, че всеки може да искара един скромен, срамежлив и привликателн поглед, но той самия да струва точно толкова, като човек, колкото поредната курва на светофара![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
gledai sega pri nas mujete ne e kakto pri vas da gledame o4ite...nie se vuzbujdame ot drugi po-interesni faktori!
: AMG Corporation
::
погледът... погледЪТ!! ако момичето те гледа с поглед с нотка на "ше те скъсам бейби!"... има ли значение к'ъв цвят са очите? а?
rusa sys zeleni
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
a puka im mnogo na momchetata kvi sa ni ochite te iskat samo da stava za chukane da ima tam niakvo prilichno telce puk i glavata da ti e kato shamandura prazna hich ne gi e grija
... T'va ot de go razbra nqmam predstava...Първоначално написано от Satanas_daughter
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
dobre de mi ne eli taka? kato vidish edno momiche da ne bi da si kazvash oh kolko e uma kolko e inteligenta kvi krasivi ochi i hop nadurvash se......Първоначално написано от SanDRo
gledate zadnici i dekolteta puk i dva lafa da ne moje da obeli ne vi pravi vpechatlenie
Emi 1v0 - "dobre de mi ne eli taka? kato vidish edno momiche da ne bi da si kazvash oh kolko e uma kolko e inteligenta kvi krasivi ochi i hop nadurvash se......"
KAto vidq edno momiche ne se "nadurvqm", osven, ako ne e gola primerno ili po banski i to shte mi trqbva malko vreme da pogledam, taka da se kaje... I ne i gledam dekolteto, estestveno dobre e zadnika i da ne zaema 2 sedalki v reisa a polovin sedalka, tva e golqmo predimstvo , am dda ne e nqkav suh, a STEGNAT !!! I ako si mislish, che vsichki momcbheta haresvat GIGANTSKI cicki tva ne e taka, pone az ne gi haresvam, nqma da ti opisvam kakvi haresvam... I purvoto, koeto vijdam v edno momiche e liceto i ili po-tochno glavata i - fizionomiq, ochi, kosa, nosle, usta i t.n.. .. . .. Malko gluposti napisah, ama kato ne si momche, kakvo se obajdash izobshto... Ako tvoite priqteli gledat momichetata samo v zadnika.....
Красиво лице и тяло цвета на косата и очите няма значение може и шарени да са
И за мен цвета на очите и косата не са от значение. Важно е хармоничната фигура и излъчването. Понякога русокосите привличат повече внимание и се заглеждам повече, но това не значи, че са по-красиви...![]()
Кот доди!!! :P Ама за предпочитане е руса със сини да не е много глупава!!Може и чернокоска с кафеви очи(нищо ,че няма дадена като пример)аз да си кажа!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Tymna koja,Tymna kosa,Svetli ochi.
Za mene tova e super privlekatelno![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
ebahti tupata tema![]()
![]()
![]()
Ам като ти е тъпа що пишеш в нея?Първоначално написано от LiNkiN4eTo
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Очите нямат значени..както и косата..всичко е от момичето...
Em hubavo e da ima qki o4i,lice,kosa..e sq 4e ima i po-vajni ne6ta..taka e...no i v lice trqbva da e qka mackata.Na men li4no pove4eto mi gadjeta SA bili rusokosi,s kafqvi o4i...i men takav tip momi4eta mi haresvat.![]()
![]()
пък това да му гледаш очите и косите (ха, като в некоя чалга) е възможно най- тъпото нещо. но все пак черна коса и сини очи руулз...русото ми е някво лигаво такова..
RYSA S KAF. O4I4KI SA NAJ GOTINI MACKI'
руsi sas zel.ili kaf.o4i
za da razberete kakvo mislq za temataПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
![]()
Ako trqbva da sme 4estni kato van6nost-trqbva da ima hubavo tqlo,stroini kra4eta,malko dupe,hubavo da e s rusa kosa..I TVA E!![]()