- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ebahti oligufrenite!!!!!!!
zabelejete kakvi izrodi ima po toq svqt!![]()
![]()
ot pove4e prosto nqma smisal!
![]()
otvratitelno e..![]()
UsmiHvai Se DoRi k0gaTo Ti e TyJno, ZasHtoTo Nik0gA nE zNaeSh k0i sHte Se VliUbi v uSmivKaTa Ti!
Тебе май хич те няма а? Има и такива хора ама какво да ги показваме по снимките и да си се възмущамаве ли? Баси и парчето дето си! Ако някой ден детето ти е едно от тях пак ли ще го показваш а?
Пс: Има монтажи сред снимките.
абсолютно съм съгласна със Sesana.
момиче, не се подигравай, защото не знаеш какво може да те сполети в бъдеще...а и се съмнявам, че ти си идеалният човек, на който му е позволено да съди другите.
I t`va istinski hora li sa?Ner mi se vqrva.Ama nqma smisyl da im se podigravame.Ima vsqkakvi hora
P.P.Sry che pisha na latinica no nqma kirilica skapaniq komputyr
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Не рабирам смисъла на темата... както има красиви хора така има и грозни. Въпреки че не я обичам тая дума...
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
вярно е, че има и монтажи, но като са
грозни, какво, да се гръмнат ли?
ами ако ти беше от тях, умнице??
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
Abe vie ste ebahti horata!Kfo nalazihte momi4eto?!Ako i vie ste takiva izvinqvaite!Tfa e forum seki pi6e i komentira kfot si iska,tq nito im se podigrava nito ni6to!Ebati horata ste!
точно така, това е форум и всеки може да си коментира квото си иска, а ние това и правим. теб какво те бърка?Първоначално написано от m0onRunnEr
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
mi kato ne ti haresva temata za6to pi6e6?nqma smisal da sporime!Първоначално написано от SixSense
пиша, защото ми е интересно да разбера какво би направила ако беше на тяхно място?Първоначално написано от Sssssexy{P}Baby
много е лесно да се подиграваш, без да си го изпитал на собствения си гръб....
БАСИ ЯКИТЕ СНИМКИ!
наистина,не са много лицеприятни,но по света има всякакви хора и аз лично не бих ги съдила или им се подигравала за външността!Защото все пак красотата на един човек е в неговия характер и душа,а не само във външния вид!
ИИИУУУУ....ОНАЯ ДЕБЕЛАНА Е.......
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
vijdala sum i kude kude po zle horica![]()
parvo az ne im se podigravam!vtoro nqkoi ot snimkite sa kolaji!!!!!!!!!!!!!!!
Мисля,че почти всички или направо всички са колажи....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мoнтаж!!!!Не могат да съществуват такива изроди
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away