- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Klitoren Orgazum
Kakvo chustvate pri klituren orgazum?
orgaz1mahhahahhaha bahti t1pata tema i po to4no t1piq v1pros
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
ми то много малко момичета получават оргазъм от г-точката, тка че... как да се чувстваме ..
хмм.... супер яко!?!?!![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
mi vseki pat razli4no,no vinagi gotino
just play the GAME
Emi mnogo e qko estestveno....4uvstvoto e neveroqtno..![]()
![]()
хахахахах всеки път оргазма е различен ли ве хахаххахха еми щом казваш ... ти ги усещаш нещатаПървоначално написано от ednoto_ne6to
![]()
Ami.....nezabravimo e naprao perfektnoama tva se slu4va rqdko
![]()
G-точката и клитора нямат нищо общо помежду си. Клиторът е там, където се събират малките срамни устни, а Г-точката е в предната стена на влагалището. Абе, хора, вземете се образовайте малко поне да знаете какво имате между краката !!!Първоначално написано от SixSense
![]()
зависи с малко повече труд и проблема е никакъв, аз лично набарвам G-точката на моито момиче и е супер и за двамата направо се побъркаваме.....а вие знаете ли че и мъжете имат G-точкаПървоначално написано от SixSense
![]()
.....а вие знаете ли че и мъжете имат G-точка[/quote]
Are be,verno![]()
![]()
![]()
имат естествено
все пак и хомосексуалиния човек изпитва удовлствие някак си еее то не само чрез G- точка :
миличък, префектно знам че клитора и г-точката нямат нищо общо помежду си, супер се дразня на такива изцепки.Първоначално написано от WaKo
ставаше въпрос за това, че супер малко момчета могат да я намерят въпросната точка и затова момичетата рядко получаваме оргазъм от там и най-често оргазма е клиторен.
така че ако обичаш не се заяждаш предварително, и мисля, че тъй като съм момиче по-добре знам от теб, къде какво и що е, оК?![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
Абе тука стана въпрост за г-точка .... а ся да питам някои чувал ли е за а-точката(майтап някои да не се върже) ??
При смесеното ползване на Г-точката и клитора момичето изпитва много яки работи ако съдя по движенията на моито момиче :P
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Винаги когато мастурбирам или по точно си търкам клитора винаги досега съм стигала до оргазъм а чуството е многоо яко!![]()
![]()
Viiie tiq tochki da ne si gi poruchvate ot Teleshopa e.
Vseki za tochki govori.
Chukaite se da vi e qko pa s tochka bez tochka...
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
ми да..маи всички знаят за Г точката..само дето трябва да се стимулира редовно за да има ефект и да стане чувствителна..иначе един вид ръждясва :P искам момичетата да кажат така ли е или не е така?
Beat The Bastards!!!
май не е така, но е възможно и аз да съм тъпа и да не знам
Светльо Хиподилски е измислил една мн мудра песен казва се "клиторен оргазъм"
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Точно Светльо чувстваме .Първоначално написано от blufer_1
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“