Az imah sy6tiq problem kato teb i vse o6te si go imam. Predi 3 godini izkarah mnogo tejka pnevmoniq i bqh 3 sedmici na vyzmojno nai silnite antibiotici- rezultata koito se polu4i sled izlekuvanata mi pnevmoniq- bybre4na kriza i otvratitelnoto bqlo te4enie. Hodih na genekolog (togava ne bqh spala s mom4e nito bqh hodila po baseini) i se okaza 4e vsi4ko e ot antibioticite. Izpisaha mi to4no dva vida ot vsi4kite vaginalni sve6ti4ki koito ti be6e izredila i nqkak si se poopravih. no 3 meseca po kysno otidoh na more i te4enieto zapo4na da se poqvqva no be6e mnogo leko ponqkoga nqmah i taka. DOkato na sledva6tata godina ne povtorih pnevmoniqta i togava te4enieto stava o6te po jestoko. Okaza se 4e imam nqkakva bakteriq pri4initel na gybi4ki no kak se kazva6e v momenta ne se se6tam a da anaerobni koki mai taka be6e. No tezi ne6ta se lekuvali s nov vid vaginalni sve6ti4ki i tabletki koito sydyrjaha pinicilin kym koito az sym alergi4na. Izpisaha mi drugi tabletki kakvi li ne i ni6to i ni6to. Nakraq otidoh pak na lekar i mi kaza 4e prosto imam kato hroni4na nastinka na qi4nicite rezultat ot leko obli4ane. Ve4e edna godina imam tvoq problem i smqtam tazi sedmica otnovo da otida na lekar. No Hvane6 li vednyj gybi4ki do tam si posle 6te ti se poqvqvat e taka ot ednoto ni6to, a lekuvaneto izcqlo kato sydq po men si e po4ti ne vyzmojno.
Za tova ti jelaq uspeh ako iska6 pak 6te spodelq kakvo sa mi kazali lekarite tozi pyt i vse pak vij i ti da nqma6 kato men taka nare4enata "hroni4na nastinka"....