.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Neshto za izrusqvaneto s kislorodna voda

Zdraveite.reshih da napisha tova,zashtoto vijdam che mnogo momicheta se oplakvat che ne mogat da si izrusqt kosmite s kislorodna voda.Poluchava se taka,zashtoto ne e dostatachna samo kislorodna voda.Slojete i malko amonqk.V aptekata se prodava.KIslorodnata voda kym amonqka trqbva da e 2:1,toest 2 pyti poveche.Potopete edno pamu4e,izcedete i nanesete varhu kojata.Iz4akaite da izsyhne i izlezte na slynce.Efektyt e 100% garantiran.Ako iskate smesta da e vyv forma na krem dobavete i pqna za brysnene Rezultata e strahoten.Kazvam go ot lichen opit.Moje da ne se poluci tochno v nachaloto,no do 2-3 4asa sled procedurata efekta e garantiran.

Фен
    Град
    Sofia
    eeee mn mersi tva be6e naistina dobro! nepremenno 6te go izprobvam! predlagam i dr da opitat!

ako tva e verno az sam nai 6tastliviq 4ovek na sveta
    az poprincip deistvam sas epilator ili brasna4 ili kola maska oba4e mn mersi
    love is the name
    sex is the game
    fuck the name and play the game

SOFT._GIRL
    Guest

Neshto za izrusqvaneto s kislorodna voda

Много ,много мерси за този съвет.Сега ще го изпробвам
    и се недявам да е успешно.Ако е вярно ще съм ти благодарна завинаги

Dam tova mi e qsno za6toto 1 priqtelka naskoro si gi izrusi taka..no vaprosa mi e mi sled tova kakvo stava za6toto te padat i dosta kosmi..po-kysno kakvo stava rastat trqbva da se izrusqvat nanovo. li?

Guest
    emi sigurno :P nz utre 6e probvam i sled sedmica moga da ti kaja no ina4e ideq si nqmam!!!!!!

Град
    sf
    a znae li nqkoi kolko 6te struva vsi4ko tova?

Guest
    Mi amonqka i kislorodnata voda sa po 70-80 st... ne poveche.Az si go pravih bez pqna za brysnene i stana.A inache za po-gornite komentari... tfa stava s kosmi,koito ne sa mahani,zashtoto tiq brysnatite stavat debeli i ne sa podatlivi na izrusqvane... moje da probvate,no ne mislq che she stane.Inache na rycete ... na korema ili gyrba ako imate .. tam she ima efekt.Ne padat kosmi.. pone pri men ne padaha,a posle kosmite s vremeto otnovo potymnqvat .. i pak she gi izrusqvate uspeh

Цитирай Първоначално написано от devy
    a znae li nqkoi kolko 6te struva vsi4ko tova?
    em po princip kislorodnata voda ne e skupa i amonqka ne e koi znae kolko pari ,taka che shte ti izlezne max 3-4 lv.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi amonqka i kislorodnata voda sa po 70-80 st... ne poveche.Az si go pravih bez pqna za brysnene i stana.A inache za po-gornite komentari... tfa stava s kosmi,koito ne sa mahani,zashtoto tiq brysnatite stavat debeli i ne sa podatlivi na izrusqvane... moje da probvate,no ne mislq che she stane.Inache na rycete ... na korema ili gyrba ako imate .. tam she ima efekt.Ne padat kosmi.. pone pri men ne padaha,a posle kosmite s vremeto otnovo potymnqvat .. i pak she gi izrusqvate uspeh
    az probvah da izrusq s izsvetlitel za kosa brusnati komi i ne stana puk kakvo ostava s kislorodna voda

Guest
    някой в края на крайщата пробвал ли го е това с кислородната вода + амоняка?

Guest
    az ot 1 godina go znam tfa ako ne i ot 2god. az sam gi isvetlqvala sas kislorodna voda samo kato se namajat 4aka6 izvestno vreme to si li4i kato po4nat da izsvetlqvat i sled tova se mie6 hubavo s boda i gotovo za
    stotinki pyk efektno

Guest
    e i az izpolzvam kislorodna voda
    no mi be6e 4udno za amonqka?

Guest
    nz i az za 1-vi pyt 4uam

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gabcheto
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az probvah da izrusq s izsvetlitel za kosa brusnati komi i ne stana puk kakvo ostava s kislorodna voda
    e ti si napravila golqma gre6ka kato si si gi izbrusnala
    za6toto stavat tvyrdi posle
    i zatova edin svet ot men ne si gi magaite s ni6to,za6toto kolko i da e dobra procedurata te pak sled izvestno vreme 6te se poqvqt i tva ne e hubavo da se pravi, a pyk kupete si edna kislorodna voda 3% tq e okolo 30-40 storinki i ima po golqm rezultata ot kolkoto brusnene,kola maska i kakvi li ne dr gluposti
    vse pak tova sa kosmi i s kakvoto i da gi maha6 te pak 6te se poqvqvat
    nezavisimo pak povtarqm dali e s kola maska ili nqkakvi dr gluposti

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си