- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- S CIKUL NA MORE ! <SAMO ZA MOMI4ETA !!!!>
Миналата година трябваше да ми дойде точно като бях на море,обаче не ми дойде и точно студената вода мисля,че беше причината,защото тя свива кръвоносните съдове и незнам си още какво прави...Та като се върнах и след един ден ми дойде(т.е. с една седмица закъснение)![]()
Мисля,че най-добрия вариант са тампоните.Много жени ги използват по време на цикъла си,ако са на море.Това за инфекциите риска е по-голям,но и без да си с тампон също може.Просто не влизай много често във водата,печи се и така.
Или пък пии нещо за да ти дойде по рано,ама ше объркам какво беше.Няма гаранция,че ще подейства!А тия хапчета за регулиране сигурно са ефикасни,но незнам дали зависи на каква възраст си
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Не ми се е случвало да ми дойде, когато съм на море. Един път само отидох на плаж по време на цикъл, но се мокрих само до бедрата.. Не искам да рискувам, все пак морето не е от най-чистите..![]()
Относно темата - ако ти си си решила да ходиш, ходи си, но моят съвет е да внимаваш да не си лепнеш някоя инфекция.![]()
То по нашите плажове инфекция и от въздуха може да хванеш, камо ли ако влезеш и във водата... аз обаче не мисля, че има някакво значение дали си в цикъл или не - все един е шансът... препоръчвам ти първите 2 дена, или колкото е при теб, когато е най-силно никакъв плаж - ако чак толкова примираш под чадър и ходиш да се наплискаш само, защото е опасно, може да ти падне кръвното, много по-чувствителна ще си на промените в температурата и да не създаваш работа на спасителите... след това ако държиш да влизаш във водата веднага след като излезеш отиваш да смениш тампона... да не стои в теб с мръсната вода,а че тогава инфекцията ти е в кърпа вързана...
п.с. не сте от миналия век, че д авярвате, че един тампон ще отнеме девствеността... то ако така ставаше.... просто слагането е доста по-трудно, просто защото не знаеш много-много къде отива тампонаама с практиката се получава хаха
![]()
Абе темата е от 2005 година..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!