- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли постъпих ?
значи имам приятелка от около 2 години и половина но сме ходили около 3 месеца аз и бях 1вия и естествено тя много ме обича и сега сме нещо като (fuck friends). Когато имаме нужда един от друг се търсим,се 1 тя попр си пие противозачатачни от година някъде, няма никфи проблеми никога не съм свършвал във нея, и изведнъж преди 3 дни ми изтърси, ходих на генеколог и той ми каза че съм БРЕМЕННА ?!![]()
![]()
аз естествено бях шокиран и незнаех кфо да отвърна. и тя ми каза знам какво си мислиш няма смисъл да казваш, ще го задържа няма да правя аборт ако искаш да поемаш грижи - кажи ако не искаш - няма да те търся. И аз и` казах, че ще отговоря по късно, за да си подредя мислите днес бях навън с приятелите ми и съвсем случайно я видях (от 1 квартал сме) и си поприказвахме и я попитах как е станало тва бебе от къде е дошло нали пиеш там тия глупости аз внимавам никога не съм се изпускал така и така и ми обясни някфи неща овърташе и аз откачих и не и` повярвах и треаше да си изкарам ядът и ми изкочи в ума, че може да е от някой друг и без да мисля й казах - "ама курво от къде да знам, че тва е от мене ние нито си говорим нито подържаме връзка нито нищо от време ан време се ебеме и ти ми казваш тия небивалици не те иска нито тебе нито него немога цел живот да издържам така да ме лъжеш и сичко да става против волята ми и одарих и 1 шамар и си отидах". Кой е прав във случая лошо ли постъпих моя кажете кфо да правя как да постъпя !??!?!!?
Longest Dick is shortless way to women's heart