- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- vene na testisite
imam edna lilava vena na testisite ne e mnogo debela ne e i malka oba4e e mnogo lilava neznam mislih si da ne e nyakude zapu6ena i da se e podula..oba4e ne e i taya vene e na edno myasto dooosta lilava...kakvo e tova i normalno li e?
mersi![]()
Може ли това да е изобщо въпрос? Освен, че вената е лилава, ама мнооо лилава и е на едно мноооо лилаво място друго не разбрах. Дай някви подробности ако искаш да ти се помогне. Може да е разширена вена на тестиса, а това се нарича ВАРИКОЦЕЛЕ и е опасно състояние, което може да те лиши от наследство! Ако искаш помощ и ти ми помогни с едно по-смислено описание на проблема и ЛИЛАВАТА ВЕНА! Нямаше да е нормално ако е ЗЕЛЕНА!!!!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Stiga ste pla6ili mom4eto, uj ste mom4eta, a ne znaete za kakvo e venata. Az 6te ti kaja-tq se poqvqva ili ugolemqva kogato si vuzbuden. Ne e opasno. Lilava e za6toto kogato si se vuzbudil tq se pulni s kruv. Nadqvam se da ti pomognah pone malko. Pi6i ako te interrrresuva o6te ne6to za neq ili ne6to drugo.![]()
ami venata e na leviya testis i e dosta dulga okolo 5 sm i 1-2 mm 6iroka na edno myasto okolo 2 sm e venata dostaa lilava v sravnenie s drugiya i krai..probvah s nokti da zadvija tam kruvta misleh 4e e susirena kruv..ama ni6to ne stana...ne mi prili4a na raz6irena vena? a ako e kakvo da pravya i ot kakvo se polu4ava taya raz6irena vena?
mallee mnogo me strah mai e takovaaa...eto i snimkaaa![]()
http://img197.imageshack.us/img197/9796/img010213lz.jpg
Това, че има различен цват на различните места не трябва да те притеснява. Нормално е защото по цялата си дължина не е на еднакво разстояние от повърхността на кожата. Не изглежда много обезпокоително още, но не е лошо да направиш един преглед. Ако не се решиш за преглед - наблюдавай я за някакви видими промени и ако видиш подобни - пиши пак. Имаш ли тежест в тестисите? Болка? Кръв в спермата? Промяна в консистенцията (ама не като си се изпразнил 10 пъти щото тогава ще имаш)?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Забравих да ти кажа да НЕ СИ ИГРАЕШ С НЕЯ! Не я разтривай и мачкай! Тя няма да изчезне по такъв начин. Има мехлеми които решават този въпрос!
ne nyamam nito boka nito kruv..abe da 4ukna na durvo vsi4ko si e ok...dobre 6te gledam i nyama da ya pipam..lelellleiii kak se byah opla6il!
mersi mnogo pi4aga![]()
i
i az imam lilava vena na leviq testes gledam q ot nqkolko dena nito e ugolemqva nito se stesnqva ... mislq che nqmam bolka , no se pritesnqvam da ne e neshto opasno pls helpnete... dosta se pritesnqvam .. eto i snimka http://imgur.com/4AeUOQy
Нищо ти няма всички имаме вени и аз имам на тестиса и ми няма нищо така че го карай спокойно и лъскай на свобода . Има много по важни неща за притеснение от това , учи си уроците и яж повече зеленчуци за да поддържаш спортна натура и да водиш здравословен живот .
И аз имам, но дори не съм си и помислил за проблем. Когато няма някакъв сигнал, значи не е опасно, така че - живей си живота спокойно и да не ти дреме.![]()