Здравейте,хора.Питах много хора за това,което сега ще питам и вас,но никой не ми дава някаква информация.
Та значи от доста време уча английски,всъщност ,откакто се помня,бях трети клас,сега съм единадесети,но повечето ми даскали се оказаха много зле,несериозни и т.н.Предишната учебна година започнах курс ,нали платено, и доста се оправих нали.Сега карам интензивен и може да се каже,че доста уча,от 3 седмици го карам,той е предсертификатен и тая година Първи сертификат + изпит ми предстоят,но аз имам намерение да се прбвам с TOEFL.Мисля септември може би да се запиша,смея да твърдя,че съм добре по английски,но тоя TOEFL ми се струва,че ще е труден за мен.
Можете ли да ми дадете малко информация за самия изпит?Знам от какво се състои - reading,listening,structure,writing.Аз сега с това се занимавам,но нещо по-точно?Някой карал ли го е от тоя форум?Има ли някакви впечатления?Мислите ли ,че имам някакъв шанс?Абе каквото и да знаете свързано с тоя exam ще ми свърши все някаква работа.Благодаря предварително.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.