- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi iskate da spe4eli v star academy i za6to???
koi e nai dostoen da ni predstavi v kan da vzeme parite i slavata?
love is the name
sex is the game
fuck the name and play the game
i az sam za marin4o .goliam sladur e stiskam mu palci
Искам аз да спечеля!
идеята на предаването не е да спечели тоя който е най-сладък, миличък красивичък добричък и т.н. а този който пее най-добре.
вяра трябва да спечели, щото колкото и да е надута, капризна и доста куха, има страхотен глас
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
И според мен Вяра. Наистина не е цвете за мирисане. Обаче къде го крие тоя силен глас направо й се чудя. Пее наистина много хубаво! Не като Виктория, която наистина толерират и която изкарва всичко през носа и всичките й песни са толкова еднакви, че няма накъде повече.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
opredeleno ivo kato glasovi danni ima neveroqten glas prosto unikalen,a kakto vseki znae na vtoro mqsto trqbva da ima i dobra viziq,a toi sas sigurnost q ima!![]()
Vikito zashtoto e disciplinirana znae kakvo iska i e ambicirana!![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
Определено съм за Виктория от самото начало не, че го гледам толкова обаче всеки понеделник гледам концертите и каквото да и да си говорим момичто има ебахти якия глас и супер интелигентна. Относно Вяра до някаде има хубав глас обаче вие въобще обръщате ли внимание, че пее песните както си иска? Е това много ме дразни дават и някаква песен и тя си прави какво си иска извивки и си е пее по какъвто си начин иска това да не е неина песен, че да си я преработва както си иска? + това един изпълнител трябва да има глас, визия, и някакви си мозъчни гънки които при нея са пълен дифицит и какво искате тая убитачка да ни представи в Кан ли? За пореден път да се изложим както Евровизия...
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
zna4i spored men vsi4ki bez deqn i viktoriq zaslujavat da spe4elqt, za6toto deqn e kato dyrvo na scenata i nikak ne pee hubavo, spored men vsi4ki go haresvat zaradi muskulite mu, vypreki 4e na men 4esno kazano drugite mi dopadat pove4e, a viktoriq- nzn kfo q butat taq super zle e, vsqka pesen q pee po ABSOLUTNO ednakyv na4in i e mnogo naduta,nzn kfo ne haresvate vyv vqra napylno estestveno se dyrji, a tova 4e reve-kfo tolkova po dobre da se pokaje kakva e naistina a ne da igrae roli(kato viktoriq), ina4e moite trima favoriti sa Marin,Vqra i Ivo, koito i ot tqh da spe4eli nqma da me e qd samo d ane e nekoi dr
ina4e sega glasuvah za marin
![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
za mene ivo i vqra sa istinskite pobediteli
ivo izglejda super pee super i tancuva super
vqra sa6to izglejda ok pee NEVEROQTNO i e super
jora sa6to e super
marin4o e prosto o6te mani4ak i ne moje da bade discipliniran kato drugite
dido pone izglejda6e dobre 1 vreme oba4e sega s taq brada e otvratiteleni se napravi na golemiq pi4
a viktoria v na4aloto be6e tolkova gotina tolkova sladka tolkova superska 4e napravo samo za neq gledax star academy ama sega i se vdigna samo4ustvieto i i tq se napravi na golqmata pevica
xaxaxaxax tq sega samo kre6ti i nai gotinite pesni i gi davat tq gi provalq!!!!!!!!
love is the name
sex is the game
fuck the name and play the game
най-много заслужават вяра и жорж, а жорж също има невероятен глас
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
saglasna sam 100%
oba4e sam obedena 4e 6te spe4eli ivo
Ох още от самото начало си бях за Даниел!Амаа го изгониха...поне до финала можеше да стигне,но както и да е!![]()
А иначе гласувам за Вики,щото има супер силен глас и както някой по-горе спомена е амбицирана и знае какво иска!Не смятам,че я толерират.Тя от самото начало си се справяше xtra!(като изключим песента на Ishtar) Супер пеят и Вяра и Марин,но госпожицата не ме кефи като визия и маниери.А за Иво-въобще не го харесвам...Някакъв твърде глупав и недорасъл е за мен!Единствено един глас има и това е...Ноо както се очертава май той ще спечели...
![]()
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
Честно казано, най-много харесвам Вяра, обаче май Вики има най-якия глас, в смисъл мощен, силен. Ако една от двете вземе парите, май най-много ще се радвам. А иначе, ако тоя селяндур Иво спечели, честно ви казвам, вече няма да гледам НТВ!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ami az o6te ot na4aloto si bqh za Marielka..mnogo mi haresve6e i kato viziq i kato glas i mnogo me e qd 4e q izgoniha a sega sam ili za Georgi ili za Vqraspored men i dvamata opredeleno peqt mnogo hubavo i kato viziq stavat
))
spored men viki,ivo ili ver4eto trqbva da otidat v kan,no moje i marin4o.stiskam palci na iv4o vapreki 4e e malko selsko par4e!!!
тоя иво ми е супер задръстен, нзн що
не ми пука , всички са обитаци
гласувам за вяра но мисля че и маринчо заслужава са спечели
iskam da go spe4eli Nirvana!!!te sa the best!! ahahahaah Star Academy sUX
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Te vse pak se u4at ne samo da peqt,a da budat zvevdi kato cqlo..Ivailo moje i da pee,no samo na bulgarski,6tot qmbolskiq dialekt mu pre4i na proizno6enieto na angliiski(ako vuob6te mojem da govorim za takova)..Osven tova trqbva da se davat i intervuita,a IQ-to mu ne mi se iska da si predstavqm kvo e..Izklu4itelno prost i nevuzpitan tip,dale4e e ot istinata za edna zvezda..BI me bilo sram,4e sum bulgarka,ako tova selqn4e ni predstvaq durjavata v Kan..Viki i Jorj sa nai-inteligentni-imat i povedenieto i disciplinata,kakto i talanta..A marin4o prosto e neveroqten(toi be6e edinstveniq koito uspq da me razpla4e s pesenta si,"I don't want to miss a thing"..No..mu lipsva disciplina..
A tezi,koito naistina zaslujavaha da ni predstavqt v Kan,ve4e sa izvun Akademiqta..(Marielka,Dani,Valq,Dido)
az sam si za ivo..toi pee mn hubavo,ima neveroqten tembar i strahotna viziq(mnogo prili4a na enrike iglesias ne mislite li?)100%sam sigurna 4e toi 6te spe4eli!!!